Re: Moje cesta... Poslední šance? Poslední možnost prokáznění

Walrock_123 píše:
04 pro 2017 20:53
\nDestrixe jsem nikde o tom psát neviděl.. Nevím co tu meles za blbosti.. Nepřijde ti blbé mě soudit za to, že se s někým bavím? To je jak kdyby ti holka řekla, nebav se s tímhle pakem nebo ti v životě nedám... ?_?\n
\n\nTak já nevím jak ty ale myslím že moje holka je dostatečně vyvinutá na to aby poznala kdo je idiot a kdo ne, záleží jak jsi na tom ty :)

Řekni mi jakou pointu bude mít potom Ban list ostatně do teď žádnou neměl.
\n
\nLikerko - koupené itemy za PSF AT ho tu beztak nechalo hrát.
\n
\nProstě se smiř že tady AT funguje na 40% a ještě nakuřujou určitým lidem, pokud AT bude chtít aby jsi měl unban mít ho budeš, pokud ne tak ho mít nebudeš o tom to celé je, lidi do AT se dle mě nevybírájí podle toho jak jsou prospěšní ale spíš podle toho jak věci přehlíží a ještě něco co tu radši zmiňovat nebudu řeknu jen to že většina členů AT postrádá logické uvažování na úrovni 13 letého dítěte. Sorry trochu jsem se rozvášnil i mimo tvůj unban.

sverrirCZ píše:
04 pro 2017 21:09
\nŘekni mi jakou pointu bude mít potom Ban list ostatně do teď žádnou neměl.
\n
\nLikerko - koupené itemy za PSF AT ho tu beztak nechalo hrát.
\n
\nProstě se smiř že tady AT funguje na 40% a ještě nakuřujou určitým lidem, pokud AT bude chtít aby jsi měl unban mít ho budeš, pokud ne tak ho mít nebudeš o tom to celé je, lidi do AT se dle mě nevybírájí podle toho jak jsou prospěšní ale spíš podle toho jak věci přehlíží a ještě něco co tu radši zmiňovat nebudu řeknu jen to že většina členů AT postrádá logické uvažování na úrovni 13 letého dítěte. Sorry trochu jsem se rozvášnil i mimo tvůj unban.\n
\n\n
\nMne tie tvoje komentare ku kazdemu topicu pridu ako Hitlerove slova pocas 2 svetovej vojny... Pises o kazdom aki je spatny a pod a len ty si najlepsi... To dokazem prirovnat aj k Arijskej rase... Ja som cisty arijec a ty si len obycajny zid arasid... To propagujes vo svojich komentaroch... Ty si diktator a ostatny su len ovecky

Nikde jsem nenapsal že jsem nejlepší, nicméně když řeším něco v čem se nevyznám tak to řeším s člověkem který se v tom vyzná tvoje logika je jako říct hele tamhle ten architekt se chová jako Hitler protože on tvrdí že umí postavit dům líp než já. Prosím tě vzpamatuj se na to kolik ti je jsi napsal neskutečnou sračku. Aby bylo jasno v co se týče politiky jsem silnej demokrat tak nebuď destrix a nemel tu o lidech něco co je lež :) dekuju puso :)

Hádky kde se většinou zapojí sverr,lidi píšete tu jak komunita jde do hoven ale při tom to děláte sami.Sverr zde začne psát X blbosti a dělat z toho hádku.Chapu,pokud ti něco ukradl a prodal to dejme tomu za PSC tak mas právo na něho být naštvaný,ale když tu jsou pak 2 stránky jen o tom jak se tu hádáte,promin ale na to kolik vám je let se chováte pomalu jak Xbox a další HackKido.Wal zde píše o žádost o UB zatím co zde jsou 2 stránky jen o hadani.Pak se divíte,že na vás AT nemá náladu.Staci se připojit do hry a už během chvilky je tam nějaká hádka.To samé chováte se jako malé děti a hadate se v public chatu,koho to má furt bavit když se tam nějací usmrkánci hádají a neumi použit ani msg.Pokud chcete lepší komunitu musite se začít dobře chovat i vy.Nerikam,o tom,že Wal ukradl věci a prodal je,zachoval se jako Banan a řekl bych,že toho lituje více jak 80% všech lidi co píšou o UB.Ale vezmete si tu třeba ostatní jako je Xbox,dostal UB na hack pokud vím,což se ani nedává.A kolik škody stihl udělat?Navic Wala jsem zatím neviděl někde rozdelavat nějakou hádku a pokud Jo,tak si to doufám píše v msg.Toto co jsem zde napsal platí pro každého,AT nemůže dokázat udělat server a komunitu nejlepší,jde zde hlavně o vás,pokud jste dementi co nedokážou den vydržet bez toho aby jste se s někým rozhadáli a zkazili den ostatním tak by jste ten server měli vypnout a nikdy tam už nejit.Samozrejme vím,že na serveru hrají i kidi ale “někteří” mají lepší chování než ty starší.A ano vím,že to do tohoto tématu nepatří ale zamyslete se lidi co od AT chcete,chcete lepší komunitu?Tak se pak nedivte,že se dávají bany na počkání,AT už to určitě nebaví,řešit furt nějaký dementy co neumí používat msg a furt jen prudí.Lide co si mysli,že bude E3 lepší,tak by tam nesměli být lidi co tu hádku vyžadují,AT vydá spousty síly do stavby E3 ale vraťte jim ten vděk alespoň tím,že se budete chovat normálně,uvidíte,že i AT bude mít lepší náladu a E3 bude také lepším.Mate možnost začít znovu,tak udělejte něco proto,udělat alespoň tímto AT radost.Pokud se vrátím zpět k tématu tak jak jsem zde psal,s Walem jsem nikdy problém neměl,takže pokud vše vyjde tak budu rád,když tě na E3 uvidím.
\nVšem co to dočetli až sem mate ode mě +++.
\n
\n-Frowdex

Yy díky frowde..
\nUž se nemusí čekat na vyjádření od Chrise.. Sám se mi ted vyjádřil v SZ, takže to povazujme za uzavřené.. Ale nemění to nic na tom, ze se přestane té vyjadřovat ke mě.. Až se server spustí proberu to se samotným Epesem a uvidíme.. Nevím důvod proč me admine/moderátoři nebo s kým to probíral nepodporují ale to se nedozvím, protože #noballs..... Nejde mi to do hlavy ale ať si vedou server jak chtějí.. Jen priblblej člověk se tu snaží vykroutit z blacklistu a ono to probírat nechtějí.. Jeden hraje cska ... Druhej na ten server ani nechodí.. Dalších X pracuje na E3.. Dalších X pracuji a nemají čas... Nevím? Nedostatek času nebo nechtenost to řešit.. A to si chci zahrát jen Minecraft.. :/ wish me good luck s Epesem, az vyjde server.