2. Tvůj RPG Level (Připomínáme, že do frakce se smíš přidat až od levelu 10!): 37 a 36
3. Jakou vlastníš zbroj a zbraň na PVP/PVE: Mám dlouhý meč epický z toho nového dungeonu, zbroj mám Arthur, helma PT5 ten druhy má něco podobného, oba dva máme +4 dmg křídla a já mám navíc +3 speed
4. Který EPMMO skill leveluješ, Tvé současné levely na něm a co plánuješ do budoucna skillovat: leveluji meče, plánují používat skill jezení (proste někoho sním jako chogatova ultina v lolku), ten druhy levli sekery a meče má 50.
5. Co nabízíš frakci: Nabízíme frakci 2 retardy co řvou na dc a neví co mají dělat
6. Co od frakce očekáváš: Povolení scamovat pro oba dva
7. Jak dlouho hraješ na serveru: Já dlouho, ten druhy jenom chvilku
8. Hlásíš se k nám z jiné frakce nebo jsi zatím nikde nebyl: Byl jsem v Warchiefs, potom v Allstars, Žalud byl jenom allstar (lepší f jak ta vaše)
9. Jak jsi na tom se svou aktivitou: Jsem aktivní víc jak Boriko a ten druhy jenom když ho donutím
10. Vlastníš Discord a jsi schopen na něj chodit: Ne
11. Tvůj věk: 10 a 11
12. Něco o sobě, prostor na vlastní zprávu: Ahoj, mé jméno je TheDarkLord173, a toho druhého kastan, možná jste nás na serveru již viděli ale já jsem vás tam nikoho neviděl, doufám ze nás vezmete