Frakční stránky bez příspěvků během 3 měsíců jsou mazány.

Re: Nábor do frakce Fallacy a Nightmare

Lemodile píše:
04 črc 2018 19:17
Poprosil bych tě o slušné vyjadřování, a ne, není to tím, že se pořád ptáš, to považuji za normální věc. Spíš je to tím, že jsi napsal:
•Tvůj věk : 20
A přitom se chováš jako člověk, který má sotva 10 let. Pro frakci by jsi byl spíš na obtíž, než na užitek.
Sensei, takéto slová sem nepatria, takto si píš svojim psom na facebooku ale tu na nábory Frakcií nie. Keď sa rozhodneš zase podať prihlášku k nám tak ťa s takýmto chovaním nezoberieme

Shadowless - PRO
--> Zrčitě bych tě chtěl vidět mezi námi připadáš mi jako fajn hráč a neměl jsem s tebou problém...

sensei - PROTI
--> Promiň ale ne! Žádost slabá a jak píše Lemo tvoje chování není na úrovni dvaceti letého...

Torl - Neutral, ale spíše proti..
--> Žádost slabá zkus jí upravit třeba to napsat v bodech a více se rozepsat...

•Herní nick : yakkay
•RPG level (min. 10) : 18
•Zbroj & zbraň : Full Protection IV PVP: Dia sekera SH4 UNB3 PVE: Ohnivý plameň
•Tvoje frakční minulost : na Epesi 2.0 som bol veľmi dlho v Khazade
•Něco o sobě : Nehrávam tu dlho ale dovolím si povedať že aj za taký krátký čas sa mi podarilo nazbierať dobré veci,level a podobne
•Proč zrovna Fallacy: Pretože mi všetci z frakcie prídu ako fajn a priateľský ľudia :)
•Tvá aktivita : Keď nie som vonku s kamarátmi tak som tu v kuse tak 3-4h denne
•Jak bys přispěl k chodu frakce : Chodil by som bojovať za frakciu keďže moja prednosť je celkom PVP a robil by som všetko čo by mi bolo nariadené
•Tvůj věk : 14
•Vlastníš vip : Áno
•Byl/a bys schopný/a chodit na discord : Samozrejme
•Nepovinné - něco navíc : Som priateľskí človek nenáročný hrávam basketball jednoducho sa pripojím ku kolektívu a chcem zažiť poriadne dobrodružstvo vo Fallacy