Napiš hráči Batty_CZE nebo někomu kdo má mod ve frakci ACL - PŘIJATItPro20002 píše:Jaký je tvůj nick na serveru Epes 3.0? Hrával jsi i za jiná jména? Môj nick na epese 3 je ItPro2002...Nehrával som za žiadný iný nick ako tento.
Kolik ti je let ? Mám práve 16-rokov.
Jak dlouho hraješ Minecraft a kdy ses poprvé připojil na servery Epesu? Minecraft hrám už 6 rokov s prestavkamy dúfam že to nevadí
Na epes som sa pripojil už pred 2 rokmy na epese 2 na epese 3 netušim kedy som sa prvý krat prihlasil , ale myslím že pred cca 2-3 mesiacmi.
Jaký máš RPG level? Môj RPG level je v tejto chvily 19 treba mi ešte 1000xp do levelu 20 pre zaujimavosť.
Seznam nás s tvým vybavením, se kterým vstupuješ do dungeonů! Takže mám full PT4 a UNB3 brnenie dia. Expim sekerku tu mám čiernu orčiu sekeru ,ale plánujem kupiť Lovkynu lebok, Kridla a hlavne niejako zísakť arthur zbroj + niejake tie drahokamy , ale to bude ešte niejaký ten piatok trvať.
Máš VIP nebo Sponzora? Nemám ani jedno , ale planujem do blízkej buducnosti aspon VIP si kupiť.
Rozepiš se nám o tom, proč sis zrovna vybral tuhle frakci. Takže prečo tota frakcia ? Jedna z najpohodovejších frakcií na servery nezapaaju sa jej členovia do žiadných hádok. Štrašne v pohode komunita je vo vašej frakcii a ja by som sa chcel stať jej sučastou.
Proč bychom měli přijmout právě tebe, jak bys přispěl k chodu frakce? Prečo práve ja ? Tu otázku by som nehál na vás , alee nemôžem takže prispel by som ako tažení , pomahani na WB + pevnosťiach , robil by som eliky pre frakciu keby že ich treba a mnoho dalšieho čo by ma Leader alebo ostatny
členovia slušne požiadaly.
Přestupuješ k nám z jiné frakce? Proč jsi z ní odešel? áno prestupujem , skôr neda sa tomu povedať ako prestup...Nebaví ma to v tej F hrači odchadzaju prichadzaju a to nieje pre mna , ked som už v niejakej F chcem mať už aj niejaku oporu alebo pomoc čo sa mi v tejto F nedostalo a preto chcem odisť. Vidím ako si vzajomne pomáhate na pevnostiach atd...takže pre k vám chcem isť.
Kolik hodin denně trávíš na Epesu? Odvíja sa to podľa toho ako môžem alebo či sa mi chce som vždy na WB a aj na pevnostiach a potom ked tak som online na servery 2-3hodky niekedy aj 4-5.
Máš nějaké doplňující informace o sobě? Takže volám sa Samuel.Pochadzam s male dedinky Výborna. Narodil som sa 16.3.2002. Študujem na Strednej odbornej škole technickej na ktore študujem odbor Informatich PC siety.. Rád hrám pc hry , ale aj športujem moje hobby je futbal mám ho radšej ako čokolvek ine.. Inak už nemám o sebe čo povedať dúfam že vás moja prihláška neunudila. A dúfam že sa vám bude páčiť a onedlho spolu stretneme. Takže ahoj
![]()
Re: Nábor do frakce AnocraLSD
#112Z prihlášky som sa dozvedel viac než dosť ... PRO PS: pekná a prepracovaná prihláška ! 
#113Zdravím,
1. Jaký je tvůj nick na serveru Epes 3.0? Hrával jsi i za jiná jména?
Můj nick je _Nuo_, hrával jsem kdysi na E2, ale nick si už nepamatuju.
2. Kolik ti je let?
17.
3. Jak dlouho hraješ Minecraft a kdy ses poprvé připojil na servery Epesu?
Minecraft hraju od verze 1.2.5 a poprvé jsem se připojil na epes v roce 2014, od té doby sem nehrál až do teď. Momentálně tu hraju 3 dny na Epes 3. Mezitím jsem toho i dost už pochytil.
4. Jaký máš RPG level? (Dávej pozor, do frakce můžeš vstoupit až od levelu 10!)
Teď mám 9 lvl, ale brzo budu mít 10 lvl.
5. Seznam nás s tvým vybavením, se kterým vstupuješ do dungeonů!
Až budu mít 10 lvl, budu mít PT IV zbroj a budu mít i meč smite IV, popřípadě sekeru smite IV. Netuším, zda-li existuje sekera/meč s sharpness IV na 10 lvl.
6. Máš VIP nebo Sponzora?
Zatím nemám ani jedno.
7. Rozepiš se nám o tom, proč sis zrovna vybral tuhle frakci.
Podle náboru a nějakých poznatků ze hry jsem usoudil, že budete frakce pro mě. Budute určitě spíše "mírumilovní", hlavně přátelštví a vaše frakce se spíše, než na PvP/PvE základá na komunitě. Ovšem, že určitě chodíte i PvP a PvE. Podle pár členů, co koho jsem viděl psát. Mi přijdete fajn, myslím si, že bych mezi vás mohl zapadnout. Určitě jste hlavně méně sporová frakce, než frakce DarkGods nebo Fallacy a jste více klidní a v pohodě, než tyto 2 frakce nebo i ostatní "populárnější" frakce.
8. Proč bychom měli přijmout právě tebe, jak bys přispěl k chodu frakce?
Přispěl bych jako dobrý člen do komunity. Chtěl bych také až dosáhnu jistých lvlu chodit ty Worldbosse? Doufám, že to jsou Worldbossové. Farmit v dungeonach a chodit i nějaké to pvp. Myslím si, že nejsem zas tak na škodu v pvp.
9. Přestupuješ k nám z jiné frakce? Proč jsi z ní odešel?
Prozatím jsem nebyl ve frakci.
10. Kolik hodin denně trávíš na Epesu?
Teď více, plním questy, ale normálně to bude tak 1-3h denního hraní.
11. Máš nějaké doplňující informace o sobě?
Rád chodím PvP, stavím a těžím. Irl jsem spíše sportovní typ, ale baví mě i kreslení a čtení.
1. Jaký je tvůj nick na serveru Epes 3.0? Hrával jsi i za jiná jména?
Můj nick je _Nuo_, hrával jsem kdysi na E2, ale nick si už nepamatuju.
2. Kolik ti je let?
17.
3. Jak dlouho hraješ Minecraft a kdy ses poprvé připojil na servery Epesu?
Minecraft hraju od verze 1.2.5 a poprvé jsem se připojil na epes v roce 2014, od té doby sem nehrál až do teď. Momentálně tu hraju 3 dny na Epes 3. Mezitím jsem toho i dost už pochytil.
4. Jaký máš RPG level? (Dávej pozor, do frakce můžeš vstoupit až od levelu 10!)
Teď mám 9 lvl, ale brzo budu mít 10 lvl.
5. Seznam nás s tvým vybavením, se kterým vstupuješ do dungeonů!
Až budu mít 10 lvl, budu mít PT IV zbroj a budu mít i meč smite IV, popřípadě sekeru smite IV. Netuším, zda-li existuje sekera/meč s sharpness IV na 10 lvl.
6. Máš VIP nebo Sponzora?
Zatím nemám ani jedno.
7. Rozepiš se nám o tom, proč sis zrovna vybral tuhle frakci.
Podle náboru a nějakých poznatků ze hry jsem usoudil, že budete frakce pro mě. Budute určitě spíše "mírumilovní", hlavně přátelštví a vaše frakce se spíše, než na PvP/PvE základá na komunitě. Ovšem, že určitě chodíte i PvP a PvE. Podle pár členů, co koho jsem viděl psát. Mi přijdete fajn, myslím si, že bych mezi vás mohl zapadnout. Určitě jste hlavně méně sporová frakce, než frakce DarkGods nebo Fallacy a jste více klidní a v pohodě, než tyto 2 frakce nebo i ostatní "populárnější" frakce.
8. Proč bychom měli přijmout právě tebe, jak bys přispěl k chodu frakce?
Přispěl bych jako dobrý člen do komunity. Chtěl bych také až dosáhnu jistých lvlu chodit ty Worldbosse? Doufám, že to jsou Worldbossové. Farmit v dungeonach a chodit i nějaké to pvp. Myslím si, že nejsem zas tak na škodu v pvp.
9. Přestupuješ k nám z jiné frakce? Proč jsi z ní odešel?
Prozatím jsem nebyl ve frakci.
10. Kolik hodin denně trávíš na Epesu?
Teď více, plním questy, ale normálně to bude tak 1-3h denního hraní.
11. Máš nějaké doplňující informace o sobě?
Rád chodím PvP, stavím a těžím. Irl jsem spíše sportovní typ, ale baví mě i kreslení a čtení.
#114Podle přihlášky a vyjadřování jsem usoudil, že by jsi mezi nás určitě zapadnul, za mě je to PRO uvidíme co ostatní.
#115Myslím, že by ti členství ve frakci dokázalo urychlit start ve hře. Jestli se ti k nám opravdu chce a budeš pohodovej a aktivní člen tak PRO 
#116Já jsem pro, i když hraješ na serveru chvíli a určitě netušíš jaké to je žít v chatu anocry a acl, tak si zvykneš. Určitě k nám zapadneš. Patrně přijat, 3 pro určitě stačí.
#117Ruším, nevěděl jsem jak to vymazat.
Naposledy upravil(a) rilip dne 04 říj 2018 15:46, celkem upraveno 2 x.
#118Nezdá se mi, že by ses příliš hodil mezi nás. Tvá pověst není přímo extra a nevím jakou si míval účast na věžích a podobných, ale mockrát jsem tě tam vskutku neviděl. Možná by jsme to s tebou mohli na nějaký čas zkusit, ale nejsem si jist jestli by to mělo nějaký význam. Hlasuji spíš PROTI.
#119Prosím o akú išlo frakciu ? A dôvod prečo si odišiel stade ?rilip píše: 9. Přestupuješ k nám z jiné frakce? Proč jsi z ní odešel?
Ano, Protože do AnocraLSD jsem chtěl vždycky ale vždy bylo plno, ale teď mám možnost tak ji nepromeškám.
Je síce pekné že si tu chcel byť ale potrebujeme vedieť informácie
PS: prosím budúcich hráčov aby sa vyjadrovali priamo na otázočky a neodbáčali od témy :/
Inak prihláška pekná... trestný rejstrík máš vpohode... nijak viac ťa nepoznám keďže som tu prestal kus hrať ... Takže ... zatiaľ nechávam NEUTRÁL a keď zodpovieš mi na tie 2. otázočky tak sa rozhodnem ... prihláška je slušná !
#120Ano nebyl jsem teď moc aktivní Protože mě to přestalo bavit ale ted jsem zase začal hrát .Batty_CZE píše: ↑03 říj 2018 20:20Nezdá se mi, že by ses příliš hodil mezi nás. Tvá pověst není přímo extra a nevím jakou si míval účast na věžích a podobných, ale mockrát jsem tě tam vskutku neviděl. Možná by jsme to s tebou mohli na nějaký čas zkusit, ale nejsem si jist jestli by to mělo nějaký význam. Hlasuji spíš PROTI.