1. Jaký je tvůj nick na serveru Epes 3.0? Hrával jsi i za jiná jména? PanBramburek, na epesu tři jsem za jiné jména nehrával.
2. Kolik ti je let? 13

3. Jak dlouho hraješ Minecraft a kdy ses poprvé připojil na servery Epesu? : Na Epes 3 jsem se připojil 27.8.2018 a na starý tak okolo roku 2016? Nevím.
4. Jaký máš RPG level? (Dávej pozor, do frakce můžeš vstoupit až od levelu 10!) : Za chvíli mám deset, podávám si to v den, kdy to už budu mít.
5. Seznam nás s tvým vybavením, se kterým vstupuješ do dungeonů! : Vstupuju tam s diamond enchant brnkem vše Protection Dva. S mečem od bratrsva.
6. Máš VIP nebo Sponzora? : Nemám.
7. Rozepiš se nám o tom, proč sis zrovna vybral tuhle frakci. : Na serveru je hodně frakcí. AnocraLSD jsem si vybral, protože už jsem v ní byl na Epesu dvojce, za nějaký nick, nemohu si vzpomenout, ale vím, že to bylo super, ale potom mi nějak křupl počítač a dopadlo to dosti špatně.
8. Proč bychom měli přijmout právě tebe, jak bys přispěl k chodu frakce? : Řekl bych že dosti umím pvp, takže bych mohl pomoct s tím, ale také mám rád těžení a na Epesu strávím nějakejch těch pár hodin v dolech.
9. Přestupuješ k nám z jiné frakce? Proč jsi z ní odešel? : Nepřestupuju z jiné frakce.
10. Kolik hodin denně trávíš na Epesu? : Když jsou ještě prázdniny tak by se dalo říct že i osm až devět hodin, ale když začne škola, řekl bych že by to mohlo být nějakejch těch pět, asi jo.
11. Máš nějaké doplňující informace o sobě? : Jmenuju se Tomáš a mám rád RPG hry. ( Nevím co jsem mám napsat

)