Pokud tě potkal nějaký technický problém, velmi nás tato situace mrzí. Pro snadnější vyřešení situace prosím nezapomen napsat:
1) Tvuj nick (je li jiny než ve hře)
2) Co se stalo, kdy a v kolik se to stalo, jestli u toho byli i jiní hráči, zkrátka vše, co mysíš, že by nám mohlo pomoci.
3) Pokud došlo k nějaké změně optimálního stavu oproti normálu také uved, kdy naposled to bylo v pořádku.
4) NIKDY na forum neuváděj soukromá data jako tvou IP adresu, heslo k účtu, tvoje jméno nebo facebook, screen s vlastnictvým MC účtu apod.

Epes 2 perma vip

#1
Zdravím,
na Epesu jsem naposledy hrál po spuštění E3, ale moc mě neoslovil, a tak jsem skončil. Uplynula delší doba a já bych si chtěl na E3 zahrát zase od začátku, ale mám menší problém. Na E2 jsem měl perma vip a cca 1400 pp bodů (Možná i víc. Nevzpomínám si.), podal jsem si tu žádost o nějakou náhradu, ale nedostal jsem ji a ani nevyužil. Takže se chci zeptat, zda by nešlo mi vip a pp body navrátit dnes, protože jsem do toho dal hodně peněz a chtěl bych je i využít, když už jsem je do toho dal. Díky za odpověď popřípadě i za navrácení.
Magic

Re: Epes 2 perma vip

#2
Ahoj, domnívám, že tyto převody jsme již stopli, neboť jsme jako lhůtu pro převod určili určité datum, které již bylo dosaženo.

Proto se Ti omluvám, ale nejspíše Ti nebudeme moci nic převést.

Re: Epes 2 perma vip

#3
Aha takže jenom, protože skončila nějaká lhůta mi nemůžete nic vrátit? Nepřijde mi to jako normální důvod. Chtěl bych vědět i názor ostatních členů A-T jestli by to bylo možné díky.

Re: Epes 2 perma vip

#5
Hele nebudu kvůli tomu zakládat další topic. Jenom jestli by šlo nějak mi restartovat účet, protože bych si to chtěl projít od začátku. Teď jsem se joinul a nedalo mi to tu matku Terezu či jak se jmenuje díky.

Re: Epes 2 perma vip

#6
TheMagicMan_CZE píše:
21 led 2019 18:30
Aha takže jenom, protože skončila nějaká lhůta mi nemůžete nic vrátit? Nepřijde mi to jako normální důvod. Chtěl bych vědět i názor ostatních členů A-T jestli by to bylo možné díky.
Není to jen o lhůtě, jednalo se hlavně o technickou stránku věci. K ověřování a vyřizování takových věcí byla potřeba archivovat velké množštví dat, což z dlouhodobého hlediska nebylo možné.
Většina projektů prostě ukončila server a nikomu nic nekompenzovala, my jsme určili značnou lhůtu na to, nás o kompenzaci vip požádat. Víc pro to udělat nemůžeme.
TheMagicMan_CZE píše: Hele nebudu kvůli tomu zakládat další topic. Jenom jestli by šlo nějak mi restartovat účet, protože bych si to chtěl projít od začátku. Teď jsem se joinul a nedalo mi to tu matku Terezu či jak se jmenuje díky.
"ÚČET" se zkládá z většího množštví dat v různých pluginech a bylo by velmi obtížné účty resetovat.
Pokud ti chybí jeden začátečnický quest, nemyslím si, že je to problém.

Pokud si však z nějakého důvodu potřebuješ něco znovu projít, můžeš použít druhého účtu.

Re: Epes 2 perma vip

#9
TheMagicMan_CZE píše:
21 led 2019 19:08
Docela sad že nemůžu dostat z5 kolem 1000 Kč. 👌👌
Nikdo nic nedostával zpět, na požádání jsme kompenzovali přidělením delšího dočasného vip.
PP body se nekompenzovaly, protože hráči přišli na bug a měnu značně znehodnotili.
cron