Re: Moje cesta... Poslední šance? Poslední možnost prokáznění

#91
Psovin píše:
18 led 2019 16:19
Dlouho jsem přemýšlel, zda se tu mám vyjádřit. Já osobně proti Walrockovi nic nemám, co si tak pamatuji, tak jsme spolu nikdy neměli žádný problém a ani se nijak zvlášť nebavili.
Přesto bych chtěl upozornit ty, kteří UB podporují, že AT opravdu nemůže někoho uvolnit z BL jen proto, že se říká, že se změnil. Uvědomte si všichni, co by se stalo, pokud by (a to se teď netýká konkrétně Walrocka) AT pustil na server někoho z BL a ukázalo se, že je to furt ten samý zmetek. Zatím co vy, byste jen pokrčili rameny a možná si zanadávali, AT by musel strávit mnoho a mnoho času nápravou způsobené škody. Zatímco AT nese veškeré riziko, vy nic neriskujete. Kde tedy berou někteří tady vůbec tu drzost obviňovat AT, že nenaslouchá hráčům, že je zaujatý atd.?
Co se samotného Walrocka týká, tak, já už si to moc nepamatuji, ale pokud se nemýlím, kromě těch nešťastných PSC tam tehdy bylo i nějaké špatné chování, nebo ne? Jen by mě to zajímalo, sám už si to moc nevybavuji...

P.S. Na závěr chci upozornit, že tento příspěvek jsem psal spíše jen jako námět k zamyšlení, než hlas pro nebo proti Walrockovi. Díky za přečtení!
Nikoho nikdo neobviňuje, ono se to spíše jen šušká mezi hráči a všude kolem internetu, které se týká epesu samozřejmě. Což, kdyby tu byl starý banlist, tak by jsi se mohl podívat za co všechno jsem kdy dostal ban,mute,warn… o tom chování to je tak, že jakmile jsem vydělával ''ty těžké lóve'' tak stoupalo ego, takže jasně neříkám nějaký bizarní chování, ale nebylo to nic na urážky osobnosti etc. bylo to spíše pošťuchování, jakmile jsem ztratil Helpera, tož to chování šlo z kopce, to nezamítám, jelikož je to pravda a né hezký slova vyletěli, to byla taky jedna taková poloviční vstupenka do perma-banánova.

Ačkoliv, když nepočítám nic krom toho konce na E2, tak jsem nikdy nebyl nějak neslušnej nebo tak něco, vychovanost mi zůstala a taky zůstane, maximálně jsem třeba řekl, že je někdo slabko v PVP, protože používal EGA.... zlaté časy. Ale cmon, kdyby se tu brala nějaká neslušnost tak tu má ban nebo nějaké postihy celý server pomalu, ale samozřejmě, člověk si zapne /f c f a jede si bomby ze zlosti, who cares, že....

Kdybych měl nějaké výrazné nehezké chování ani bych se v ten den s tebou nestal tím Helperem, i když mě tam poboostil kaemon, ale ten by mi nepomohl, kdyby to tak bylo.

Jakože hej, když se na tom tak zamyslíme, většina lidí a i někteří A-T členové co se ke mě dostalo, by bylo i pro abych se dostal z BL a na ostátní házejí bobek nebo flusanec, jelikož se nesnaží a stejně se nezmění, tak přemýšlím nad tím, proč na tom BL jsem, když jsem se dokázal i tak změnit, stačila by perma s nějakou lhůtou, jelikož známe jak to chodí. Čím více ti je let, tím více si uvědomuješ chyb, jelikož tvůj mozek narůstá vědomostmi a zkušenostmi....

Re: Moje cesta... Poslední šance? Poslední možnost prokáznění

#93
ChrisC07 píše:
22 led 2019 13:41
i někteří A-T členové co se ke mě dostalo, by bylo i pro abych se dostal z BL

Kdyby to tak bylo, tak bys na tom blacklistu nebyl:)
To si myslíš jen ty, protože si všechno přikrášluješ a ještě k tomu nakecáváš všem všelijaký bludy.
Dostalo se ke mě několik screenshotů, kde se hráč/hráčka baví s někým z A-Teamu o mé situaci.
Hlavně jeden ten nejdůležitější člověk v A-T :)
cron