Re: Vstup do Klanu

#13
Takže, osobně bych s kupováním vstupu do klanu až takový problém neměl.
Server se z něčeho platit musí.. Hráč by si prostě mohl užívat klanů dřív, bez omezení levelem nebo questem.
Označit tohle za P2W mi přijde hodně nepřesné. To, že je někdo v klanu dřív neznamená, že najednou bude všechny porážet v PvP.
Upřímně, nechápu proč je tolik lidí proti když to na ně nakonec nebude mít skoro žádný vliv.
Možná se pár nováčků dostane do bitvy, ale tak je nechte si zahrát.
Minecraft je pořád jenom hra, veškeré itemy jsou virtuální, prohrou/výhrou v klanech nic nezískáš, ani neztratíš.

Re: Vstup do Klanu

#14
Souhlas s Polokojem a Šnekem - vstup do klanu by mělo být možné koupit za PP. Primární je rozhodně zajistit financování serveru, jelikož bez toho nemusíme klanovky vůbec řešit. Další věcí je, že se rozhodně nejedná o P2W, to že někdo vstoupí do klanu rychleji, nebo (pro něj) pohodlněji, opravdu nepředstavuje absolutní herní výhodu.

Re: Vstup do Klanu

#15
Jestliže ten quest bude až tak těžký že tě sám bude pomalu až nutit si to koupit tak se o P2W jedná bych řekl ale to se uvidí až to vyjde. :D Doufám že to nebude zase nějaká blbost ve stylu dones třeba šupiny,perly,atd.. nebo tak. To mě štvalo na Ignisovi a jestli to bude v tomto stylu tak raději v žádném clanu nebudu než abych si to kupoval.

Re: Vstup do Klanu

#16
Server se musí platit, a to nějak nešlapalo do teď?
Spíš bych bral přestup a ne vstup, ale když jsi nebyl schopný udělat quest, tak jsi v klanu nebyl. To že to hráči odhodí, protože je na ně těžký je jejích volba, systém klanovek se změnil a po dnešku a prvních CW se uvidí, jak P2W či useful věc to je, dle toho ještě zareaguji.

Re: Vstup do Klanu

#18
Technicky vzato v koupení vstupu do klanu nevidím až takový problém, přeci jen pokud je někdo ochotný do toho nacpat přes 300 KČ (asi 12 euro), evidentně to myslí se serverem vážně a má snahu se zlepšovat za každou cenu.

Primární problém tak vidím spíše ve věci principu, tedy že vůči hráčům, kteří splnily quest a dostali se tak do klanu to je trochu nefér, a reálně to trochu i Pay2Win. Obecně jsem tedy toho názoru, aby byl zachován systém z Epesu 2, tedy že prostě musíš splnit quest.

Re: Vstup do Klanu

#19
Osobně si nemyslím, že by nějaká lama, pořizovala vstup za takto vysokou částku PP, kterou bude stát. Hráč, který si pořídí vstup do klanu / přesun do klanu dá velké množství PP a nezíská chestplate ani sběratelský meč z questu. Neviděl bych v tom P2W, protože reálně vám to jen ušetří čas, nic víc extra vám to nepřinese.

Objevují se tu názory, že na E2 tato možnost nebyla, ale opak je pravdou, na E2šlo do klanu vstoupit přes PP položku v /shop za cenu 750 PP, ale samozřejmě bylo jen pár hráčů, kteří to využili. Problém slabších hráčů byl, že splnili quest s emeraldy, zabili 50x alt účet, nebo kamaráda a pak na CW běhali s koženou zbrojí. Hráč, který podpoří server většinou není člověk v kožené zbroji a ani bych se nebál, že jich bude hodně.

Tento předmět umožní i přesun z klanu do klanu, ale za cenu promazaných klanových statistik a cenu 2,5x tak vyšší než byla na na E2. Quest vás může stát cca 2 - 5 hodin, a obtížnost není extrémně vysoká, aby se to nedalo v pohodě zvládnout.

Quest sice nějaký čas zabere, ale průměrný hráč to za pár hodinek dá. Odměny za výhry v klanů budou závislé na vašem skóre za válku a hodnostech, které svojí aktivitou nasbíráte, nebudou extrémně vysoké a i prohrávající klan neodejde s prázdnou. Myslím si, že se nemáte čeho obávat.
cron