záměna ID předmětu

#1
Dobrý večer,
jsem velký kus pinďoura zaměnil jsem ve svém shopu ID itemu orčí železo za železný ingot a hráč Drepcikon to zneužil a prodal mě tam ihned 3 a půl steku železa za 650,- kus .. tím mě vytuneloval účet

posléze mě zablokoval zprávy.

Chtěl bych navrátit peníze za železo jenž mi prodal.

Jak se to dá dále řešit ?
_col_ mě napsal abych to zde projednal

Děkuji
Warr1or

Re: záměna ID předmětu

#2
Pouze tvoje vina za kterou si můžeš sám, když si děláš shop máš si i IDčka kontrolovat a hlídat, nehleď na to, že kdybych si u tebe v shopu chtěl koupit to orčí železo a měl si tam ID na iron a i ho tam dal tak by to byl pěkný podfuk.

Re: záměna ID předmětu

#4
Šnekovi se to taky stalo.. nikdo to neřešil.. jak psal linny tvoje chyba. .

"Chybama se člověk učí, za chyby se platí a chyby jsou drahé.."

Re: záměna ID předmětu

#5
Nerad to říkám, ale Linny má pravdu. Bohužel, nedá se nic dělat, chyba je to tvá vlastní a my jako AT nemáme povinnost dohledávat všechny věci, které byly takto prodány a pak ještě řešit navrácení, tvá jediná šance je si to vyřešit s Drepcikonem, a s tím ti přeji hodně štěstí... Jako krádež se to brát nedá, pouze jako tvá vlastní chyba.
Pro příště - Příkazem /iteminfo zjistíš ID předmětu (musíš ho držet v ruce)

Re: záměna ID předmětu

#6
Lemodile píše: Nerad to říkám, ale Linny má pravdu. Bohužel, nedá se nic dělat, chyba je to tvá vlastní a my jako AT nemáme povinnost dohledávat všechny věci, které byly takto prodány a pak ještě řešit navrácení, tvá jediná šance je si to vyřešit s Drepcikonem, a s tím ti přeji hodně štěstí... Jako krádež se to brát nedá, pouze jako tvá vlastní chyba.
Pro příště - Příkazem /iteminfo zjistíš ID předmětu (musíš ho držet v ruce)
Bohužel, lock