Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[✔]affro99 Žádost o unban. Opravená

#1
Dobrý den, vím, že jsem sem už žádost včera dával a chtěl bych se omluvit za to, že jsem si s tím nedal práci. Před 2 lety jsem aktivně hrál na vašem serveru a dostal jsem ban za hacky. Konkrétně jsem dostal ban za použití fly hacku. Od této doby uběhla celkem dlouhá doba, za kterou jsem si uvědomil, že používat tento hack byla opravdu jen a jen moje hloupost. Z této chyby jsem se poučil a hacky už nikdy používat nebudu. Ano, hackeři jsou lidé, co se snaží poškodit servery. Byl jsem mladý a nerozvážný. Nyní jsem starší a uvědomuji si svoje chyby. Na serveru jsem se snažil pomáhat spoustě hráčům. Myslím si, že každý by si zasloužil svoji druhou šanci a touto žádostí o unban žádám o tu svoji.
1) Za co jsem dostal ban?
Létání v přírodě za pomocí cheatu.
2) Popis situace:
Použil jsem flyhack, za účelem zjednodušení hry.
3) Datum a čas banu:
14.4. 2017 15:24
4) Druh banu:
Permaban
5) Chtěl bych na Epesu zase začít aktivně hrát, protože mám rád RPG servery a tento server je jeden z nejlepších českých RPG serverů. Hodně dobře propracovaný RPG systém a dobře udělané questy. Dřív jsem to hrál strašně moc, protože mě tento server hodně bavil a nikdy tam nebyla nuda.
Děkuji a přeji krásný den,
affro99

Re: affro99 Žádost o unban. Opravená

#7
Pokoslav píše:
13 úno 2019 20:05
PROTI
Už jsem se ti k tomu vyjádřil u minulé žádosti. Další žádost lze podat po uplynutí dvou měsíců od poslední, a to jsi v žádném případě nesplnil.
To není stejné, vrátil jsem mu to k doplnění.

Žádost povolujeme.
cron