2. Tvůj RPG Level (Připomínáme, že do frakce se smíš přidat až od levelu 10!): 26
3. Jakou vlastníš zbroj a zbraň na PVP/PVE: Stribrna srsen,demon luk očista (nic moc že ta očista?) Podvodni helma, art chest a gatě a moje botk prot 4 umb 3 a depthstrider III, teď druhý set (slabší) orci silnejsi helma,rytir chest, orci valecne kalhoty a moje botky prot 4 umb 3 a depth strider III
4. Který EPMMO skill leveluješ, Tvé současné levely na něm a co plánuješ do budoucna skillovat: skilluju sekery (41) a udělal jsem blbej obchod tak ale k tomu se nebudu vyjadřovat
5. Co nabízíš frakci: noo mohl bych chodit na pevnosti (na ty první v pondělí určitě ne) ale né každý den na ty první mohl bych chodit WBčka a Ethana
6. Co od frakce očekáváš: normální lidi, pomoc při něčem co nebudu vědět, skupinák, a nějaké WB dropy
7. Jak dlouho hraješ na serveru: jžš nevím ale někdy od léta 2018? nevím
8. Hlásíš se k nám z jiné frakce nebo jsi zatím nikde nebyl: byl už jsem v tolika frakcích tak např Gentlemani, ACL ( ale to si asi nikdo moc nepamatuje)
9. Jak jsi na tom se svou aktivitou: teď celkem dobré několik hodin denně
10. Vlastníš Discord a jsi schopen na něj chodit: Ano vlastním discord
11. Tvůj věk: 11 let měl jsem narozeniny
12. Něco o sobě, prostor na vlastní zprávu: Tak tady nic psát nebudu snad to není povinné