Frakční stránky bez příspěvků během 3 měsíců jsou mazány.

Re: Nábor do frakce AnocraLSD

#162
Virtuoso píše:
09 dub 2019 19:36
Že by som skúsil svoje šťastie? (Ano viem že prihlášku postujem druhý krát :P)

1. Môj nick je Virtuoso ale zvyknem hrávať aj pod iným nickom.
2. 18 aj 8 mesiacov
3. Minecraft som začal hrávať od svojich 11.tich rokov (cca 7 rokov) a začal som hrávať až Epes II (deň si presne nespomeniem)
4. RPG lvl 24.
5. Armor mám full Dia Prot. 4 + Dia Sekery (HomeMade), Strieborné kladivo.
6. Nemám.
7. Všimol som si, že ste komunikatívna + jedna z aktívnych frakcií, čo sa ráta aj na serverových podujatiach +
8. Well, rád ťažim + varím elixíry, toho nikdy nie je dosť. Ale teraz saj trochu seriózne, som typ človeka ktorí sa rád dozvedá nové veci a podľa mňa je táto frakcia jednou z najlepších aj ohľadom získavania nových skúseností napríklad ohľadom PvPčka. Zkrátka "rád sa učím" alebo rád sa dozvedám nové informácie.
9. Prechádzam zo svojej frakcie Narnia.
10. Keď mám voľný čas tak aj cca 4 až 5 hodín, cez školu zhruba 1-2 hodinky denne.
11. Volám sa Tomino, rád čítam knihy/komiksy/mangu, rád sledujem anime seriály a rád počúvam hudbu.
Myslím, že zde to můžu uzavřít sám - PŘIJAT.

YouAreDEAD - Bohužel, můžeš zkusit štěstí jindy ale zatím - NEPŘIJAT.

Re: Nábor do frakce AnocraLSD

#163
Zdravím jdu to zkusit znovu :D
1. Jaký je tvůj nick na serveru Epes 3.0? Hrával jsi i za jiná jména? OniWolf na E3 mám ještě jeden účet ale ten má asi RPG level 3 takže
2. Kolik ti je let? 11
3. Jak dlouho hraješ Minecraft a kdy ses poprvé připojil na servery Epesu? No MC nevím jak dlouho hraju ale přez pár let už tu bude. Prvně jsem se připojil na server Epes 2 ale tam jsem nezůstal protože jsem myslel že je to nějaký survival na starou verzi nebo co takže jsem tam nehrál.
4. Jaký máš RPG level? (Dávej pozor, do frakce můžeš vstoupit až od levelu 10!) 27
5. Seznam nás s tvým vybavením, se kterým vstupuješ do dungeonů! Stribrna srsen, Sirenina litost, ohniva ocista, Demonicky luk, a teď tu napíšu mé sety takže 1. set: Utopena helma, Artur chestplate, Artur leggy, a moje botky prot 4 umb 3 depth strider 3, 2. set Orci silnejsi helma (nic moc no), Rytir chestplate, Orci valecne leggy a moje botky prot 4 umb 3 depth strider 3 a ještě je tu 3. set ale není hotový chybí helma (možná ty sety budu upravovat různě) Takže helma ----, Utopeny chestplate, Utopene leggy a artur botky.
6. Máš VIP nebo Sponzora? Nemám.
7. Rozepiš se nám o tom, proč sis zrovna vybral tuhle frakci. Hráči nejsou špatní (jednoho nemusím ale to je vedlejší), Bohatá historie
8. Proč bychom měli přijmout právě tebe, jak bys přispěl k chodu frakce? No přispěl bych tak že bych choďil třeba na WB a Ethana
9. Přestupuješ k nám z jiné frakce? Proč jsi z ní odešel? Tak už jsem byl v hodně frakcích a odešel jsem kvůli různým důvodům např. Jsem byl v neaktiní ale to jsem měl někdy takové doby neaktivity kdy jsem na Epes nechodil prostě.
10. Kolik hodin denně trávíš na Epesu? nevím záleží jaký den (pondělí asi neméně) Ale o víkendu to je asi nejvíc a nevím kolik :D
11. Máš nějaké doplňující informace o sobě? No hraju i jiné hry tak např. Total War Attila, Hearts of iron 4 takže pořád na Epesu nejsem, Také nejsem pořád na Epesu protože jsem člověk a učím se.

Re: Nábor do frakce AnocraLSD

#168
Ještě na začátek poprosím všechny aby si žádost přečetli až pak psali PRO/PROTI.

1. Jaký je tvůj nick na serveru Epes 3.0? Hrával jsi i za jiná jména?
- PAVLiTKO, na jiném nicku aktivně nehraji.
2. Kolik ti je let?
- 15
3. Jak dlouho hraješ Minecraft a kdy ses poprvé připojil na servery Epesu?
- Minecraft hraju asi 4 roky a na Epes jsem se poprvé připojil asi 1 měsíc a půl před koncem E2, tím pádem na E3 hraji úplně od začátku.
4. Jaký máš RPG level? (Dávej pozor, do frakce můžeš vstoupit až od levelu 10!)
- 35 level.
5. Seznam nás s tvým vybavením, se kterým vstupuješ do dungeonů!
- Meč: vlastně vyrobený "Úsvit vládců" (sh. 4)
Sekera: Stříbrná sršeň
Luk: Demonický luk
Celá zbroj je ručně vyrobena a má protection 4.

6. Máš VIP nebo Sponzora?
- Mám sponzora.
7. Rozepiš se nám o tom, proč sis zrovna vybral tuhle frakci.
- Máte skvělou komunitu a když jsem byl ještě nováček vzali jste mě pod svá křídla, proto bych se nejradši vrátil do své "rodné" frakce.
8. Proč bychom měli přijmout právě tebe, jak bys přispěl k chodu frakce?
- Tohle je těžká otázka, jelikož asi víte jakou mám frakční minulost tak by tu bylo nejlehčí napsat PROTI. Proč by jste mě měli přijmout? Rád bych byl součástí vaší komunity jako to bylo dříve, rád bych zkusil svoji minulost co nejlépe napravit, chci aby si na mě hráči udělali zase jiný obrázek, který nebude ovlivněn jenom PVP a zápalem boje. Snažil bych se pomáhat členům frakce třeba bych mohl přispět itemama, nebo elíky.
9. Přestupuješ k nám z jiné frakce? Proč jsi z ní odešel?
- Přestupuji ze své frakce a proč jsem odešel? Protože jsem se rozhodl že už se "nebudu" natolik věnovat PVP a PVP eventum, abych mohl být leader frakce.
10. Kolik hodin denně trávíš na Epesu?
- 1 až 4 hodiny denně.
11. Máš nějaké doplňující informace o sobě?
- No jmenuji se Pavel to už asi stejnak všichni víte. Chodím na základní školu, ale již další rok budu snad na střední. Snažím se nebýt toxic, hraji už 4 roky šachy, baví mě RPG hry a rád poslouchám hudbu. Tohle je asi o mně vše co byste potřebovali vědět. Bližší informace můžu napsat třeba do pm. Děkuji za všechny odpovědi.

Re: Nábor do frakce AnocraLSD

#170
Nechci se vám tu nějak plést ale jelikož máte s námi ally tak snad to nevadí. Jsem si jistý, že většina lidí z DG už pavlitka v Ally chatu určitě nechcou vidět...
Navíc každý o něm ví, že je schopný snitchovat obě dvě strany
cron