Války o Sochy

#1
Klanové války. Relativně nový update, který baví hromadu lidí a umožňuje jim se proti sobě utkat ve dvou starých klanech. Zde na E3 jsou jak víte 2 módy. První, jenž je pouze na zabíjení nepřátel a druhý, ve kterém jde o sochy. Zpozačátku mi ten nápad se sochami nepřišel zas tak špatný, postupně se to zhoršovalo a zhoršovalo. Není to úplně nejhorší mód, ale 90% hráčů už nebaví, když cca 5 válek po sobě bojují neustále o sochy. Příčinou bude asi hlavně toto, uvedu příklad z minulých válek. Jakožto vůdce klanu Gorlands jsem zabil 50 Rebelů a zemřel pouze 3x. Lastnul jsem 2 bosse a pokořil jednu sochu. Za celou tuto snahu mám skóre 1327, což je zatraceně málo. Myslím si, že tohle je hlavní důvod, proč na ty války dost lidí nechodí, nedá se na nich pomalu nic získat. A proč minulé války vyhráli tak snadně Rebelové? Protože většina silných Gorlandů to vzdala jen když slyšela, že budou sochy a to stejné bude dnes. Proto bych navrhoval, aby byl už konec válkám o sochy, opět se vrátilo čisté zabíjení a tento mód byl jen jednou za čas. Třeba 3 války na killy, 1 na sochy, rozhodně by to tak bylo lepší, než sochy, sochy, sochy, sochy. Díky.

Re: Války o Sochy

#3
ArkenThas píše: Klanové války. Relativně nový update, který baví hromadu lidí a umožňuje jim se proti sobě utkat ve dvou starých klanech. Zde na E3 jsou jak víte 2 módy. První, jenž je pouze na zabíjení nepřátel a druhý, ve kterém jde o sochy. Zpozačátku mi ten nápad se sochami nepřišel zas tak špatný, postupně se to zhoršovalo a zhoršovalo. Není to úplně nejhorší mód, ale 90% hráčů už nebaví, když cca 5 válek po sobě bojují neustále o sochy. Příčinou bude asi hlavně toto, uvedu příklad z minulých válek. Jakožto vůdce klanu Gorlands jsem zabil 50 Rebelů a zemřel pouze 3x. Lastnul jsem 2 bosse a pokořil jednu sochu. Za celou tuto snahu mám skóre 1327, což je zatraceně málo. Myslím si, že tohle je hlavní důvod, proč na ty války dost lidí nechodí, nedá se na nich pomalu nic získat. A proč minulé války vyhráli tak snadně Rebelové? Protože většina silných Gorlandů to vzdala jen když slyšela, že budou sochy a to stejné bude dnes. Proto bych navrhoval, aby byl už konec válkám o sochy, opět se vrátilo čisté zabíjení a tento mód byl jen jednou za čas. Třeba 3 války na killy, 1 na sochy, rozhodně by to tak bylo lepší, než sochy, sochy, sochy, sochy. Díky.
Sice jsem tento nový mód nehrál, ale jen z videí sdílení a poslechu si myslím, že by to neměl být hlavní mód. Jak jsi psal, 3x killy a poté klidně ty sochy..
LinnyY1 píše: Já bych byl zas rád, kdyby se den CWček přesunul třeba na čtvrtek, přeci jen pár lidí co tu je mají o víkendu už jiné plány a ty CW kvůli tomu nejdou.

trochu "off-topic" :D
Souhlasím, pokud se vrátím na server, tak z 95% nebudu mít na klanovky čas, je to relativně pozdě a v tuto dobu jsem už dávno pryč..

Re: Války o Sochy

#10
Jak jistě víte klanové války jsou v režimu beta a tedy stále probíhá testování. Rádi bychom viděli všechny mody ve všech mapách a tedy musíme dojet ještě pár map se sochama abychom měli vše vyzkoušeno. Poté bude velký fix & zvolíme způsob jakým se vám budou války zdát nejlepší :) .Poté budou klanové války spuštěny oficiálně spolu s uplatněním vašich předmětů, které už jde nyní získávat :)
cron