Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[✔][EmberIsolte] - Žádost o unban č.2

#1
Zdravím,
tohle je moje druhá žádost o unban, v předešlé jsem vysvětlil, jak jsem dostal ban, proč jsem ho dostal a také okolnosti okolo celé situace, pokud tedy nejste obeznámeni s mojí situací a chtěli byste se dozvědět více, tak tu přikládám link na minulou žádost: viewtopic.php?f=20&t=1305
V minulé žádosti jsem se převážne snažil obhájit, že jsem dané věci nepoužíval, ale bohužel přes veškerou snahu neúspěšně. Čímž si myslím, že další žádost ve které bych se nadále snažil obhajovat je zbytečná, tak jsem se rozhodl pro změnu a tuto žádost věnuji bodům, podle kterých by AT mohlo usoudit, zda-li nadešel ten pravý čas mého návratu na server.

Toto ale vůbec neznamená, že bych s banem souhlasil, nadále trvám na tom, že jsem dané věci nepoužíval, ale zase nechci tvrdit, že ten ban je úplně neoprávněný. Jelikož už jen kvůli těm komentářům, které jsem do global chatu psal + distribucí scriptů, i když mě o to daný hráč prosil a nikdy v pravidlech to zakázané nebylo, tak přesto byly tyto věci velice nemorální a vůbec jsem je dělat neměl..
Omlouvám se, zda-li se budu v některých bodech opakovat (zvláště prvním až čtvrtém bodě), jelikož tyto body se asi časem moc nezmění..
Snad jsem zde zmínil vše, co jsem chtěl a mně nezbývá nic jiného, než Vám popřát hezké čtení..

1. Za co jsi dostal ban?
Zde mám 4 body, které se uváděli v mé minulé žádosti jako důvody banu.
1) Dlouhodobé podezření, které mělo AT, byl jsem sledován i natáčen.
2) Použití skriptů a dalších výpomocných programů na serveru za účelem býti silnějším.
3)Distribuce scriptů mezi další hráče a nabádání ostatních k jejich použití.
4) Psaní si s dalšími hráči, jak v soukromých chatech, tak přímo na serveru o vlastnění/pracování s danými scripty.

2. Popis situace:
Od doby, co jsem převzal štafetu na serveru za mojí sestru, tak se jen hromadily stížnosti na to, že se lidem nezdám úplně jako čistý hráč. Byly to stížnosti prý od opravdu hodně hráčů a ne jenom nějakých nových, ale i těch „lepších“. Ale to nebylo jediné, co přivedlo AT na cestu mého sledování, ke všemu jsem jako arogantní fracek začal psát věci, které vypadaly v tomto stylu (přímo to co jsem psal).
EmberIsolte: však hacky
EmberIsolte: halo, ty nemáš?
EmberIsolte: ti pošlu můj regedit jestli chceš
Tohle byly věty, které z velké části připoutali pozornost AT na mě a začali cestu k mému zabanování. Když se na to zpětně koukám, tak se popadám za hlavu a říkám si, co jsem si to vůbec dovoloval..
Čas ubíhal a mezi tím AT hromadilo různé úryvky z chatů, videa a další různé důkazy. Až do chvíle, kdy dne 29. prosince roku 2018 přesně v 16:35 jsem byl permanentně zabanován.

3. Datum a čas banu:
December 29, 2018, 16:35. Dnes to už je 5 měsíců a 16 dnů přesně.

4. Druh banu:
Perma ban

5. Uveď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban.
Zde obvykle každý očekává, jak zde budu psát o tom, jak všeho lituji, jaký jsem byl blbec, že jsem něco takového udělal a že se z toho malého zmetka stal nejhodnější a nejrozumnější člověk na světě a že i přes ty nejtemnější chvíle jsem pomáhal nováčkům. Tohohle jsem se chtěl převážně vyvarovat a napsat to, jak to doopravdy cítím a proč si myslím, že bych ten unban dostat měl a to bez nějakého okecávání. Takže k věci.

Nebudu Vám lhát, za ten čas, kdy jsem nebyl na serveru, tak se mi v reálném světě dařilo. Někdo se asi bude ptát: “Tak proč chceš zpět na server?“. Odpověd je jednoduchá. Na Epesu jsem vyrůstal jako malý klučina, který měl sen, že se jednou bude živit hrami, bude mít drahá auta a bude si spokojeně žít ve své vile hned vedle pláže v LA. Na epesu jsem strávil většinu svého dětství ještě s mým bývalým nejlepším kamarádem, užili jsme si neskutečné a nezapomenutelné chvíle spolu. Užívali jsme si každé zabíjení vlků hned při vstupu do Chiméry až po umírání v tunelu směrem do Gérie na lidi, kteří ten tunel hlídali celé dny (Pamatuji si tě Heutene!). Zkrátka na epes mám krásné vzpomínky, mám zde několik přátel, které znám v reálném životě a dva z nich jsou jedni z mých nejlepších přátel doteď. Na server i přes všechny ty temné chvilky vzpomínám jen v dobrém a užíval jsem si každou chvilku možnosti hrát, i když jsem to v některých chvílích nedával najevo.
To, že na serveru mám nezapomenutelnou historii ale není jediný důvod, proč bych se chtěl na server vrátit. Čeká na mě dost lidí, kteří kvůli mé hlouposti nehrají na epesu a čekají, až budou moci hrát se mnou. Všichni tak nějak doufáme, že budeme moci strávit léto na epesu ve velkém počtu a užít si nový update horského průsmyku. Nejlépe si rozjet vlastní frakci a vše jet ve velkém.

Za ten skoro půl rok, který trávím mimo epes jsem svůj charakter nezměnil, asi málo kdo z lidí, co píše unban se doopravdy změní natolik, aby už nikdy chybu neudělali. Jako hráč se budu chovat tak, jak jsem se choval do teď, ale rozdíl je v tom, že jsem se za ten půlrok poučil a vím, že bych se měl držet na uzdě a „nemachrovat“ s věcmi, které by mi mohly v budoucnu udělat bytí na serveru těžším. Proto pokud by se mi unban povolil, tak bych tenhle aspekt mého chování omezil a nejlépe úplně vymazal.

Celkově jsem všechno dění na serveru sledoval, všechny kauzy okolo hráčů až po frakčních událostech a stavy mezi frakcemi. Opravdu mi záleží na serveru jako takovém a nechtěl bych, abych se kvůli mému hloupému egoismu stalo to, že bych se na server už nikdy více nepodíval. Nemyslel jsem si, že by mi nějaká hra, nebo dokonce server dokázali tak přirůst k srdci, ale to bude asi tím, že jsem na serveru strávil stovky, nejspíše i tisíce hodin farmením, povídáním si, nebo bojováním ať už s hráči, nebo s Ateamem…

Za těch několik měsíců co jsem na serveru (myslím tím Epes 3) trávil celé dny jsem něměl nikdy žádný záznam špatného chování až den v banu a to za vyzrazování osobních informací o hráči, jenž jsem si v danou dobu neuvědomil.. Řekl bych, že jsem nebyl svým chováním žádný problémový hráč, a proto pevně doufám v to, že se AT smiluje a dokáže mi dát druhou šanci, kterou slibuji, že zbytečně nezahodím jak tu první.

Tohle je asi vše, co jsem chtěl do žádosti napsat, jak se znám, tak jsem nejspíše něco důležitého zapomněl, ale pevně věřím, že aspoň oceníte mojí snahu se v brzké době na server podívat. Oproti minulé žádosti má tato žádost o polovinu méně slov, ale i přes to mě stála několikanásobně více času. Netušil jsem, že budu tak dlouho přemýšlet nad tím, co zde napsat, abych si nějakou mojí blbostí nepohoršil.

Tak tohle je konec žádosti. Děkuji za přečtení mého druhého pokusu o zažádání o unban. Napsal jsem žádost jak nejlépe jsem mohl a mně už nezbývá nic jiného než doufat v to, že tu zmiňovanou druhou šanci dostanu a brzy se s některými z Vás uvidím na serveru.

Děkuji, EmberIsolte.

Re: [EmberIsolte] - Žádost o unban č.2

#4
K minulé žádosti jsem se nevyjadřoval. AT nemohlo po 2 měsících dát unban někomu podezřelého z používání skriptů u kterého se prokázalo, že skripty má - ať už je používal nebo ne. Myslím si ale, že půl roku je na podezření z používání a z poslání skriptů už dostatečná doba na unban, zvlášť, když je v hlavním bodě, používání, nemožné prokázat nebo vyvrátit vinu.

Jsem pro, přeji ti hodně štěstí ..

Re: [EmberIsolte] - Žádost o unban č.2

#6
Souhlasím s Polokojem.
Žádost dost pěkná a půl roku už je dost dlouhá doba na to, že je jediný přímý důkaz je poslání regeditu a vychloubání se v chatu.
Takže za mě máš určitě PRO a věřím, že se na serveru jednoho dne ještě potkáme ;)

Re: [EmberIsolte] - Žádost o unban č.2

#10
Dejte mu unban aby pronolifil ještě víc svého života.
PRO
Protože zachvilku bude vybanováno 99% lidí na Epesu za totální blbosti, takže se vám to trošku musí vracet.
A tohle je jedna z největších blbostí.
cron