Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Re: [EmberIsolte] - Žádost o unban č.2

#11
No, plánuješ být enemy takže Proti, ale chceš jít ke Gorlands, takže Pro.

Teď real. Jedna z mála žádostí, kdy nepíšeš o životní změně. I když, možná to je jen kvůli tomu, že hromada žádostí s evolucí charakteru na 10x lepší nevyšlo. Kdo ví. Já sám proti Tobě snad nikdy nebojoval, takže nemůžu tolik určit, jestli jsi hacky měl nebo ne. Jediný, co mi na Tobě snad kdy vadilo bylo Tvoje extrémní ego ohledně toho, jak jsi neporazitelnej, jinak proti Tobě asi nic moc nemám.

Malé Pro

Re: [EmberIsolte] - Žádost o unban č.2

#12
kaemon_ píše: Když někde vidím od někoho větu typu kdo by si ze zabanovaných hráčů zasloužil unban tak si hned prvně vzpomenu na Fufena.

Za mě určo pro. Fajn rozumnej člověk.
+1

Osobně jsem proti tobě nikdy nic neměl a žádost je dobrá, ale vzhledem k tvým schopnostem používat google, umění tvorby různých scriptů a editů si tě epes AT bude držet od těla. Většina lidí tě považuje za "průkopníka ve scriptech" na epesu. Bohužel si tedy myslím, že tento UB neprojde.

Přeju ti hodně štěstí s UB a za mě máš tedy PRO.

Re: [EmberIsolte] - Žádost o unban č.2

#18
BlackoutMan píše: Epes, by nedal ban, jen tak, kdyby nebyl přesvědčen, že nehraje čistě, tedy je to pro mě fakt a stojím si za tím, že lidi co neumí hrát poctivě na Epes nepatří
Blacku, jako, každý se může splést. AT není neomylné božstvo, pokud si ho tak představuješ. :-)

Re: [EmberIsolte] - Žádost o unban č.2

#20
BlackoutMan píše:
16 čer 2019 11:14
Epes, by nedal ban, jen tak, kdyby nebyl přesvědčen, že nehraje čistě, tedy je to pro mě fakt a stojím si za tím, že lidi co neumí hrát poctivě na Epes nepatří
A důkaz máš kde, že hrál nepoctivě ? xD Zase se pleteš do věcí, do kterých ti nic není/o nich nic nevíš..
Jinak nevím, jestli má cenu sem dávat PRO/PROTI, protože jediná šance je, že by se AT shodl, že si nic neměl, normální cestou to asi nepůjde...
cron