Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[✔][Walrock123] Žádost o unblacklist

#1
Zdravím fellow Epes players.
Dopředu říkám, že nepočítám s tím, že mi tohle projde, ale chci to zkusit, protože mě napadlo si přiznat svoje chyby a klidně bych začal hrát znova, jelikož se toho né málo pokašlalo v RL a většina mých friendů hraje zde na Epesu, tak bych měl aspoň motivaci začít znova.
Vím, že u pohovoru jsem řekl věc, která mi to zamítla a šanci promarnila a to je asi ta věta ''Chtěl bych začít hrát znova na Maglixovi, jelikož jsem do toho dal dost hodin a pár korun''
Jak říkám, nedávám tomu naděje a nic se nestane, když toto bude zamítnuto.

1) Za co jsi ban dostal?
PSC obchody (možná nějaké to nevhodné chování)
2) Popis situace
Všichni víme co se stalo, psal jsem kilometry textů a slohovek tady na forum, že je jasné co jsem udělal a kolikrát jsem se to snažil nějak napravit tím, že se z toho vypíšu a možná mi bude odpuštěno. Pokud někdo bude potřebovat popis situace, podívejte se po forum.
viewtopic.php?f=6&t=321

3) Datum a čas banu
Z doby E2
4) Druh banu: Tempban/Permaban
Perma,IP,HW všechno i guess
5) Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban.
Už nějaká ta doba snažení se dostat z BL uběhla, není to zrovna krátká doba, neříkám, že jsem nějaký andělíček ale změn mnou prochází né zrovna málo, hodně toho nevychází, nedaří se ale to je život, nepřišel jsem sem brečet, dávám tomu jenom šanci. Jsem hoden začít znova a napravit se, zatím se mi upřímnost a otevřenost v životě jen vymstila a už takový nehodlám být (neříkám, že budu lhát ale chápete) Nedodržel jsem kolikrát co jsem slíbil a choval se občas jako banální idiot. Omlouvám se za kratší žádost ale už mě nebaví psát slohovky a tisíce slov o ničem, když to tak i tak nevýjde.

Farewell boys.

Re: [Walrock123] Žádost o unblacklist

#6
No.. Na E2 jsem s tebou žádné problémy neměl a myslím si, že ani většina ostatních hráčů.. Měl jsem tě celkem rád a vím, že jsi mi i pomáhal, když jsi byl Helper :D Jelikož je ban z E2, tak si myslím, že jsi měl dost času na to, aby jsi se poučil a vzal si něco z toho banu k srdci, jako já ;) Na serveru jsi byl jedním z hráčů, kteří prostě na Epes patřili a já bych tě celkem rád viděl i na E3 :D Nehledě na to, že tu jsou lidi, kteří do dnes jenom okrádají a používají hacky, aby byli lepší a naháněli si ego.. Nemyslím si, že si udělal nějakej malej prohřešek, ale zase ani nijak velký, kvůli kterému by jsi měl být takhle odhazen od serveru.. Za mě jednoznačně dostáváš PRO a s radostí bych tě uvítal na E3. ;)

Re: [Walrock123] Žádost o unblacklis

#10
Jack_Ounes píše:
10 črc 2019 20:18
Když se dostal Bio - měl bys i ty. Pro.
Je pravda ze bio znovu rozprodal vsechny sve veci..

Stale jsem toho nazoru ze si wal zaslouzi ub a tyto typy banu jsou "hloupe", kdyz stejnou vec (prodej itemu za veci do wot , steam hry apd.) praktikuje hromada lidi na e3. Precejen se priznal byl mu sebran post helpera a dale se to resit nemelo. Na serveru hral vicemene kazdy den (jak na e2 za wala tak na e3 za maglu) a je jeden z mala hracu, ktere server jen tak neomrzi a dokonce si uvedomuji svoji chybu a chcou ji jakymsi stylem napravit. Pro <3
cron