Rád bych si dovolil podotknout, že ničení komunity nemá nic společného s tím, že hráči dostávají tresty.
\nNa Epesu I měl každej spoustu trestů - Udělalo to něco s komunitou? Ne, neudělalo. Problém je v systému trestů, kterej je tak trošku paradoxní. Snažíte se tady o napravení komunity tím, že banujete po 3 trestech. Je to ale správné? Já si to teda nemyslím, řekl bych, že díky tomu vzniká právě více rozepří v komunitě - Lidi se navzájem banhuntí, snaží se navzájem nasrat jeden druhého, aby ho snadno mohli odklidit z cesty... Nemluvně o tom, že každej může občas něco posrat.
\n
\nS tímhle naprosto souhlasím.
\n
\nDále si nemyslím, že PSC je nějakej hroznej prohřešek, jako třeba kopírování serveru ( Za kteří někteří dostali UnBan.. ). - jen podotknu to že bany za tohle mají výhradně hráči kteří moc dobře věděli co dělají a nejednalo se jen o toto a celkově šlo o mnohem více obchodů.
\n
\nNechcem poukazovat na Amora ale musim. Zalozil si ucet Milost_Pan, admini o tom vedeli a predsa ho nechali hrat -> co im branilo mu dat opät ban ? - S amorem jsem hrál, ten člověk se choval nadstandartně a nebyli s ním problémy ty jsi byl X krát upozorněn aby jsi se přestal chovat tak jak jsi se choval, pamatuji si že když jsi mě vůbec neznal tak jsi se předemnou strašně egoisticky vychloubal a honil jsi si ego nad tím že máš auto a někdo ne

, Jak jsem řekl strašně mě těší že můžu likvidovat příjem peněz někomu jako jsi ty

))))) chybu za všechno neseš ty, né já, ty jsi prodával X věcí za PSF né já

)))) Možná kdyby jste se zamysleli nad tím proč máte ban a proč jste takovou chybu udělali a vážně se z ní poučili, tak bych byl pro ale já strušně napíšu tvoje chování.
\n
\n
\nNeustálé vyvolávání hádek a pohonování si EGA v all chatu, těžké urážky a narážky na členy rodiny hráčů, prodávání PSF, bugování bossů, obcházení banů, - tím to pro mě končí, pozdravuj ode mě netru