Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Re: [YouAreDEAD] - Žádost o unban

#41
Ice_Vortex píše:
10 lis 2019 21:55
neustálého abuse v pekle i po dohodách co jsme spolu uzavírali, a ty jsi do mě furt šel, tak už jen z těchhle důvodů se mi hnusíš, ostatní ani nebudu raději probírat.
Jednoznačně PROTI
To co je za vyjadrenie? To uz mu mozes dat rovno proti a napísať k tomu ze ti vadilo to, ze ta zabíjal na pevnostiach v pvp zone lmao

Re: [YouAreDEAD] - Žádost o unban

#45
Každy by mal mať druhu šancu youaredead "kiluboya" poznam z dubcatu tam bol ako idiot sice stale je trochu ale každy sa meni po niekolkych mutoch banoch tam prestal robiť somariny myslim si že sa dokaže zmeniť. Som PRO

Re: [YouAreDEAD] - Žádost o unban

#47
Klimki_ píše:
07 lis 2019 22:36
+ Možná jsi se změnil a poučil
+ Snaha získat Unban
+ Reakce na dotazy k (un)banu

- Neustále jsi všechny přesvědčoval o tom, jak se z toho vykecáš, což se ti u mě nepovedlo (nevím, jestli jsi to zkošel i na někoho jiného)
- (nebo +?) Neviděl jsi žádný problém v tom, co děláš
- Logování na cizí účty
- Nenahlášení bugu
- Šíření bugu
U tebe jsem čekal, že žádost bude odfláknutá, což si mile překvapil, ale myslím si, že tady to stačit nebude. Kdyby si měl ban pouze za bugování armoru tak budiž, ale ty si pak ještě ban obcházel a dále dělal neplechu i po banu. Už jen díky tomuhle bych ještě počkal nějakou dobu než bych tě chtěl na serveru opět vidět. Pokud nadále s tebou nebudou problémy nemám problém ti dát příště pro, ale momentálně jsem proti.

Re: [YouAreDEAD] - Žádost o unban

#48
Jak se můžes opovažovat psát o unban? Jen jsi vyvolával hádky a choval se jen jako bl*ec. Žádost je sice na dobré úrovni ale být tebou počkám si ještě ASPOŇ 2 měsíce ale fakt minimálně. Protože to co jsi na serveru udělal za tu dobu dokázal málokdo. (myslím to ve špatném)

Skoro jednoznačné PROTI
cron