Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Re: [borko369] Žiadosť o unban.

#41
MarekD píše:
14 lis 2019 18:47
Už jen to, že si napsal žádost i česky dokazuje, jak moc se snažíš ten unban získat.
Plejmen píše: To že si tam dal českou verzi ti na délce žádosti nepřidá, navíc ani nechápu proč si to dělal, nemyslím si, že je tu nějaký člověk, který by nerozuměl té 1. části (pokud tu někdo takový je tak pardon)
Myslím že by se měla originalita ocenit. Narozdíl od jiných žádostí chtěl borko udělat něco nového, něco co lidi nadchne a za mě se mu to povedlo.

Byl si super kámoš a ja doufám že si opět spolu zahrajeme na serveru a věřím že ses dostatečně poučil. Navíc když k tomu přičteme to tvoje pomáhaní...
Ja jsem PRO

Re: [borko369] Žiadosť o unban.

#45
Na základě hlasování v AT, jsme se rozhodli, že hráče z blacklistu stáhneme.

Musíme však upozornit, že podobné úkony rozhodně nejsou standardem a je pouze na AT, zda, a v kterých případech se rozhodne o stažení vůbec jednat.
K nejake zmene dochazi jen u opravdu velmi naleho zlomku pripadu a není to žádná samozrejnost. Na konceptu blacklistu trváme, stejne jako na jeho obsahu.

Na účet také byla udělena finanční pokuta.
Unban je však povolený
cron