Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[✖][domca105] Žádost o Unban

#1
1) Za co jsi ban dostal?
Porušení pravidel unbanu
2) Popis situace
Jednoho dne mě napadlo že bych si mohl vydělat hodně na hazardu. Po rozmyšlení jsem ho nakonec postavil a začal tam dávat věci jako hlína za 100 tisíc a podobné blbosti nejhodnotnější věci byla kapitánova zhouba za 140 tisíc což byla přestřelená cena jelikož v té době byla cena daleko nižší. V hazardu nebyli žádne pravidla takže jsem se dostal do potyčky s TheDarklord173 který koupil hlínu za 100 tisíc a potom to na dále řešil na forum. Na forum také vyplavalo že jsem se snažil ItzNightYT oscamovat tým že jsem mu psal nepravdivou cenu demonova uchvátitele protože jsem doufal že má u sebe hodně peněz a koupí ho abych měl větší zisk. Po hazardu jsem měl hodně peněz a místo toho abych přestal tak jsem postavil války skladů. Na začátku skladů jsem na tom prodělával abych mohl říct že je tam velký profit a lehký zisk, V pozdější fázi jsem sklad vydražil za draho ale zisk hráče byl malý, Po válce skladů jsem měl 700 tisíc a tak jsem se rozhodl že si seženu lepší zbraň a to silverii. Po chvíli se mi ozval youaredead že by mi ji prodal. Bohužel my karma vrátila scamy taky jsem byl scamnut což mě hodně naštvalo jelikož jsem to chtěl řešit ale neřešilo se to kvůli málo důkazům. Po tomhle incidentu jsem začal všem nadávat psát že chci ban a další pitomosti. Po banu jsem se uchvýlil na discord kde jsem pokračoval v nadávání.
3) Datum a čas banu
April 23, 2019, 19:10
4) Druh banu: Tempban/Permaban
PermaBan
5) Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban.
Je to už několik měsíců od incidentu za tu dobu jsem si uvědomil co jsem provedl a jaká nehorázná blbost to ode mně byla.
Dostal jsem již 2 šance první byla když jsem na začátku epesu 3 použil xray resource pack byl jsem chycen epesem který mě nabídl že když mu řeknu co jsem použil a pomůžu mu to opravit tak mě dá jenom do jailu a vymažou se mi věci.
Po pár týdnech v jailu jsem začal hrát znova a chvíli byl bez problémů ale potom jsem začal nadávat do rodiny kvůli rupnutým nervům což mě neomlouvá ale je to tak a směrovalo to k tomu že jsem se dostal k prvnímu scamu.
Druhou šanci jsem dostal když se mi podařilo dostat unban,
V tom banu šlo o to že jsem si všiml že gaboczskill schání ohnivý luk a tak jsem si vzal svůj luk a přejmenoval ho a prodal mu ho, Poté když se to řešilo tak jsem hrál arogantního a říkal že má to co chtěl a stále se vymlouval až to vedlo k banu.
Vím že je velice malá šance že bych dostal třetí šanci nikdy jsem se nechoval jako andílek vždy jsem vyvolával konflikty nadával do rodiny sliboval že se už do scamu nezapletu ale nedodržel jsem to.
Kdybych dostal šanci tak se budu snažit jak dokážu nejlépe abych se už do ničeho nezapletl.
Děkuju za přečtení budu rád za každé pro i proti.

Re: [domca105] Žádost o Unban

#9
Ani náhodou na to co jsi dělalalo nezapomenu. Počkej ještě třeba rok nebo nějakou dobu za, kterou dokážu rozpoznat tvůj hlas(to by nějaké 2 roky mohlo zabrat) PROTI
cron