Pokud tě potkal nějaký technický problém, velmi nás tato situace mrzí. Pro snadnější vyřešení situace prosím nezapomen napsat:
1) Tvuj nick (je li jiny než ve hře)
2) Co se stalo, kdy a v kolik se to stalo, jestli u toho byli i jiní hráči, zkrátka vše, co mysíš, že by nám mohlo pomoci.
3) Pokud došlo k nějaké změně optimálního stavu oproti normálu také uved, kdy naposled to bylo v pořádku.
4) NIKDY na forum neuváděj soukromá data jako tvou IP adresu, heslo k účtu, tvoje jméno nebo facebook, screen s vlastnictvým MC účtu apod.

Anticheat error

#1
Ahoj před rokem a něco jsem psal ,že mám problém s anticheatem (vypisuje neustále error).Jelikož zrovna v tu dobu co jsem chtěl hrát na epesu byl anticheat rozbitý tak jsem to přestal řešit a v klidu hrál. No ale teď když jsem si po dlouhé době chtěl znovu zahrát, tak anticheat už bohůžel funguje a já se nemůžu hýbat.Problém jsem zkoušel řešit:
reinstalací mc
update javy
změna launcheru(teď používám shinigami)
vypínání antiviru
různé nastavení anticheatu
stahování anticheatu ze stránek eflame,epesu a odkazu ve hře
spouštění jako správce (klient i anticheat)
Nic nepomohlo. Projížděl jsem celé forům "technické problémy" ale nic na můj problém jsem nenašel. Na druhém pc ,kde jsem měl stejný launcher,antivirus,windows to šlo. Snažím se podat co nejvíce informací proto tu popíšu jak spouštím hru. Zapnut launcher,napíšu nick,vyberu verzi,připojím se na server,zadám heslo,potvrdím resource pack,čekám než se resource pack načte a poté zapínám anticheat ,který mi vyhodí chybu https://ctrlv.cz/ArYZ . Složku .minecraft mám uloženou normálně v roamingu. Žádný jiný resource pack nepoužívám. Ještě přiložím specifikace mého PC https://ctrlv.cz/aWhI . Předem díky za pomoc. :)
cron