Re: Banlist

SkullThroneCZ píše:
07 lis 2017 22:15
\n
Drae píše:\nNa můj vkus je tu AT zase až moc mírné, chybí tu nějaká rázná ruka. Věřím že být tu Inter tak se s vámi nepáře.
\nV jiných hrách tě AT ani neupozorní a máš perma z fleku.
\nPravidla bych přepsal do 10 vět, nemáte 9 abyste měli problém je přečíst a následně dodržovat. To, že neuznáváte sankci za své jednání od někoho (byť i mladšího) není problém serveru ale váš.
\n
\n“nedate moznost hracom vobec ziskat svoju autoritu a moznost opät hrat“
\nNa to potřebuješ mít přístup do hry? Stejně jako Wal, na to aby změnil chování potřebuje “být online?“
\n
\nNeříkám že všechno jsou úplně uspokojivé tresty, zažil jsem i super lidí co udělali chybu a … To je vlastně jedno
\nChris psal že možnost unbanu pro hráče bude. To že ji nechce dát tobě bude pravděpodobně něčím podmíněno, neřekl bych že to bude jen obchody.
\nA opovaž se někde vykládat že ti vrážím kudlu do zad, přečti si zpětně svoji žádost o ub, jestli chceš budovat autortu, správně to teda neděláš.\n
\n\n+1111111111111\n
\n\nMít moda půlka příspěveků je pryč a pár lidí taky.
\n+20

Nuže.. Vzhledem k tomu, ze mám přístup pres mobil.. Nehodlam tady nikoho citovat a tak... Nechci se tady věčně litovat a tak... Ale já nejsem tak problémovej člověk... Krom PSC a 2-3 roky starý tresty za budování a nasávání jsem nic jiného neprovedl.. Řeknu vám to takhle... Řekl jsem si ze využiju toho, že lidi jsou "pay2win" a strkaji do toho prachy... Tak jsem začal nabízet gatrovky... Ohnivé zbroje a $ kamarádům... Po te po serveru... Celkově jsem si vydělal 20200czk v PSC... Ale trhal jsem jim ty peníze z ruky? Nutil je nějak ? Byla to jejich volba... A to ze mě dělá mega viníka? Jak vás někdo může takhle okrást o peníze, když by si ten člověk z vaší nabídky stejně neměl co koupit nebo nechtěl.. Ma VIP navždy.. Takže ma vše co potřebuje ne? Nejaky PP bože no, tak když bude chtít vážně podpořit server... Jakmile jsem byl Helper.. Udělal jsem poslední obchod a já jsem se ještě jako kreten přiznal samotnými Chrisovi... A měli jsme podmínku, ze mi zruší Helpera a nebude to nějak hrotit.. Ze ban nedoatanu.... A teď jsem ještě na black listu... Za největší zrudu.... Za odpad serveru.. Bez možnosti se někdy vůbec vrátit... V dnešní době už člověk nemůže byt upřímný ani na internetu... Jestli někdy zmenite názor na člověka jako jsem já.. Tak se možná ještě na tom serveru potkáme... Za 4 roky nejspíše... Dobrou noc.
\nMožná jsem nějakou myšlenku vynechal ale to důležité jsem napsal.

Walrock_123 píše:
07 lis 2017 23:45
\nNuže.. Vzhledem k tomu, ze mám přístup pres mobil.. Nehodlam tady nikoho citovat a tak... Nechci se tady věčně litovat a tak... Ale já nejsem tak problémovej člověk... Krom PSC a 2-3 roky starý tresty za budování a nasávání jsem nic jiného neprovedl.. Řeknu vám to takhle... Řekl jsem si ze využiju toho, že lidi jsou "pay2win" a strkaji do toho prachy... Tak jsem začal nabízet gatrovky... Ohnivé zbroje a $ kamarádům... Po te po serveru... Celkově jsem si vydělal 20200czk v PSC... Ale trhal jsem jim ty peníze z ruky? Nutil je nějak ? Byla to jejich volba... A to ze mě dělá mega viníka? Jak vás někdo může takhle okrást o peníze, když by si ten člověk z vaší nabídky stejně neměl co koupit nebo nechtěl.. Ma VIP navždy.. Takže ma vše co potřebuje ne? Nejaky PP bože no, tak když bude chtít vážně podpořit server... Jakmile jsem byl Helper.. Udělal jsem poslední obchod a já jsem se ještě jako kreten přiznal samotnými Chrisovi... A měli jsme podmínku, ze mi zruší Helpera a nebude to nějak hrotit.. Ze ban nedoatanu.... A teď jsem ještě na black listu... Za největší zrudu.... Za odpad serveru.. Bez možnosti se někdy vůbec vrátit... V dnešní době už člověk nemůže byt upřímný ani na internetu... Jestli někdy zmenite názor na člověka jako jsem já.. Tak se možná ještě na tom serveru potkáme... Za 4 roky nejspíše... Dobrou noc.
\nMožná jsem nějakou myšlenku vynechal ale to důležité jsem napsal.\n
\n\nPočkej, ty ses fakt jako Helper šel přiznat Chrisovi za něco, co jsi dělal před nějakým časem a čekal jsi odpuštění? :D :D :D To je dost pošetilé....
\n
\n
\n\n
SkullThroneCZ píše:\n
Drae píše:\nNa můj vkus je tu AT zase až moc mírné, chybí tu nějaká rázná ruka. Věřím že být tu Inter tak se s vámi nepáře.
\nV jiných hrách tě AT ani neupozorní a máš perma z fleku.
\nPravidla bych přepsal do 10 vět, nemáte 9 abyste měli problém je přečíst a následně dodržovat. To, že neuznáváte sankci za své jednání od někoho (byť i mladšího) není problém serveru ale váš.
\n
\n“nedate moznost hracom vobec ziskat svoju autoritu a moznost opät hrat“
\nNa to potřebuješ mít přístup do hry? Stejně jako Wal, na to aby změnil chování potřebuje “být online?“
\n
\nNeříkám že všechno jsou úplně uspokojivé tresty, zažil jsem i super lidí co udělali chybu a … To je vlastně jedno
\nChris psal že možnost unbanu pro hráče bude. To že ji nechce dát tobě bude pravděpodobně něčím podmíněno, neřekl bych že to bude jen obchody.
\nA opovaž se někde vykládat že ti vrážím kudlu do zad, přečti si zpětně svoji žádost o ub, jestli chceš budovat autortu, správně to teda neděláš.\n
\n\n+1111111111111\n
\n\n+ 0,5

ked je pravda to co bio pisal o tom co zazil tak by si zasluzil poslednu sancu a podla mna sa polepsil bio som zato aby si hral poslednu sancu by mal maf kazdy takze prosim vas dajte mu poslednu šancu

... Ale trhal jsem jim ty peníze z ruky? Nutil je nějak ? Byla to jejich volba... A to ze mě dělá mega viníka?
\n
\nTo je jako napsat, nabízel jsem drogy, ale ti lidi si je kupovali , byla to jejich volba? A to ze mě dělá mega viníka?
\n
\nAle dost oceňuji to že jsi se přiznal, upřímně co se týče tebe a ostatních tak jedině u tebe zvažuju unban zbytek je neskutečnej odpad.

Tak promiň sverrire ale drogy s tímhle spojovat nemůžeš.. Tady jsi ve virtuální realitě.. Ne realitě ale děkuji.. A ano přišel jsem za Chrisem, protože jsem toho v te době řešil nejvíc... A ne.. Nečekal jsem odpuštění.. To co jsem čekal se stalo.. Odebrán helper.. Ale ze za to dostanu po pomalu roce ban, když bylo domluveno, ze ho nedostanou... To me docela mrazí na zádech..

Jako vždy.. Vynechal jsem myšlenku a ještě me to automatické opravování dělá neskutečný bordel ve větách...
\n
\nPřiznal jsem se Chrisovi protože jsem fair play hráč... Nepřiznal jsem se za porušení pravidel v minulosti ale já ten obchod udělal par dni po me "službě" i když jsem to moc nechtěl dělat.. Byla to pitomost.. A ted bych možná byl optimál.. Čehož jsem chtěl dosáhnout... Ale donutily me k tomu slevy.. Nechtěl jsem do toho dávat svoje vydelany peníze.. Tak jsem to udělal pres Epes... ( to jen abych doplnil tomase )

sverrirCZ píše:\n... Ale trhal jsem jim ty peníze z ruky? Nutil je nějak ? Byla to jejich volba... A to ze mě dělá mega viníka?
\n
\nTo je jako napsat, nabízel jsem drogy, ale ti lidi si je kupovali , byla to jejich volba? A to ze mě dělá mega viníka?
\n
\nAle dost oceňuji to že jsi se přiznal, upřímně co se týče tebe a ostatních tak jedině u tebe zvažuju unban zbytek je neskutečnej odpad.\n
\nEhm jasný. Řeší se tu Banlist a vy skončíte u drog :D
\n
\nVěděli jste moc dobře do čeho jdete a nerozmysleli jste si to. Jestli si myslíte a sázíte na to, že budeme štědří a vy dostanete takovouto šanci, tak se pletete. Myslím, že už od toho, co Chris napsal před pár stránkama není co řešit a mělo by se to locknout.

kaemon_ píše:\n
sverrirCZ píše:\n... Ale trhal jsem jim ty peníze z ruky? Nutil je nějak ? Byla to jejich volba... A to ze mě dělá mega viníka?
\n
\n
\nAle dost oceňuji to že jsi se přiznal, upřímně co se týče tebe a ostatních tak jedině u tebe zvažuju unban zbytek je neskutečnej odpad.\n
\nEhm jasný. Řeší se tu Banlist a vy skončíte u drog :D
\n
\nVěděli jste moc dobře do čeho jdete a nerozmysleli jste si to. Jestli si myslíte a sázíte na to, že budeme štědří a vy dostanete takovouto šanci, tak se pletete. Myslím, že už od toho, co Chris napsal před pár stránkama není co řešit a mělo by se to locknout.\n
\n\ntady nejde o drogy tady jde o princip - on nabízel možnost toho že si někdo od něj může něco koupit ale nehodlá za to přiznat to že tím ničil server a vyváděl X hodin práce AT do vzduchu, asi to jsem tím chtěl říct