Zpestření fragu

#1
Zdravím úplně všechny oddané hráče Epesu, napadl mě cool nápad, jak Vylepšit a zpestřit frag pro všechny

Celý návrh na zpestření je založený na nápadu z jiné hry, konkrétně z bosse jménem Judicator Argo (Spear of the Church) ze hry Dark Souls 3. Abyste si udělali obrázek, jak
to funguje, nahrál sem krátké video, kde můžete vidět, jak přibližně to probíhá, pokud se chcete podívat na více, napište do vyhledávače Youtube: Spear of the Church boss
Link na video: https://youtu.be/BZsvxzioH64

Samozřejmě by to chtělo úpravy pro minecraft. Nyní, než vám předložím svou představu adaptace na minecraft, tak bych vás poprosil, abyste se zamysleli a zkusili vymyslet nějaký zlepšovák, či upozornili na chybu v mém systému.

Systém vyvolání:
Vyvolání by probíhalo stejně, jako v mob areně (bez věcí) . Před fragmentem, by hráč, který by chtěl bránit jako "vládce" (tento hráč by musel být alespoň jednou vládce na současném či minulém serveru Epes). V chatu by to zobrazilo upozornění na to, že je možné se připojit, když to zobrazuje, že zbývá minuta do fragu. Poté, pokud by na fragmentu byli 2 a více frakcí, tak by to všechny, kteří byli portnuti do čekacího lobby, opět portlo zpět a fragment by probíhal normálně v PvP duchu jak na E2. Pokud, by tam vstoupila jen jedna frakce, či více ally frakcí, tak by se spustil systém Judicatora Arga. V případě, že by se nepřipojil do výzvy obrany fragu žádný hráč, který byl kdysi vládcem, tak bych tam buď nechal PvE jako normálně, nebo něco jiného, co můžete navrhnout :) . Pokud by se připojil aspoň jeden z dávných vládců, tak by se losovalo, který z možných kandidátů bude "vládce". Vládce, by si k sobě poté mohl vybrat až 3 ochránce (kteří by to bránili s ním už od začátku), a to z lidí, kteří se buď připojili a nebyli vládci, či z těch, kteří nebyli vylosováni do pozice vládce. V případě, že by se nepřihlásily až 3 ochránci, či by si vládce vybral méně než 3, tak by se za každého spawnulo 5 mobek (staty jako strážci na E2 třeba ?, opět, návrhy...), různě po aréně, které by měli agr podobný Sionovi (útočili by pořád na stejného hráče a nedali by se "naagrovat" na jiného).
POZOR Vládce by nesměl být někdo, kdo je v jedné z frakcí na turnaji, nebo v ní byl poslední týden. Dále bych i navrhl, že nechání frakce či vládce vyhrát, je zakázáno, ovšem to je již na posouzení AT či na právě tobě, drahý čtenáři, aby si vymyslel, jak tomuto případnému zneužití zabránit.

Faktory na pravděpodobnost pozice vládce
Rád bych navrhl tyto faktory: 1) Ally/Enemy s frakcí na fragmentu 2) doba, po jakou nebyl vybrán jako vládce 3) Současný vládce do toho může/nemůže zasahovat ? Vaše návrhy prosím...
Nebo úplně random... to je taky fajn

Odměny
Pokud by vládce vyhrál, dostal by on, i ochránci nějakou cenu (ne fragment), která by byla jedna z mechanik, jak zabránit hráči teamovat s frakcí. Při vypršení času vyhrává vládce. Vládce i ochránci by dostali dále nějaký item, který by sloužil jako platidlo u nového obchodníka, který by za něj opět vyměňoval nějaké goodies (truhly, klíče, spawny polo-Wb, atd...) (Vládce by jich možná dostal více).

Síla vládce a ochránců
Tato část je čistě návrh, jakýkoli návrh na změnu buffů / armoru je vítán
Protože se na připojení přihlásí každý bez armoru, jako do mob areny, tak by sám vládce měl dostat brnění, které nejde získat, které mu přidá hodně HP + (jako vládce) Pt 4 a možná PT 5 helmu, stejné brnění by měli i ochránci, jen by jim to třeba přidávalo jen na 40HP. Vládce i ochránci by na začátku, před začátkem boje, dostali všechny typy zbraní, aby si z nich vybrali jejich oblíbené, a také suroviny na vyvolání mazlíčků /ochocovani. Strážci navíc by měli speciální item, který by okamžitě vyléčil
vládce o 40 HP (a možná i je o 10 ?), který by mohli použít jen jednou. Zda budou či nebudou mít křídla nechám na vás, podle mě by jen mohli dostat něco na +5% speed, aby se vyrovnali hráčům s křídly. Sám vládce bude mít po celou dobu buffy: Speed, strenght, regen 3, fire resist, saturation, resist (1,2) ? tak, aby nešli sundat (čím myslím, že se budou neustále aplikovat, jako třeba při /v b). Ochránci budou mít podobné buffy, ovšem jen stupně 2 a resist 1. Vládce ani ochránci nebudou mít healky Ovšem bude možné, aby je healnul nepozorný hráč, který bude v panice pod sebe házet eliky. (nebo pokud máte lepší nápad na vybalancování nedostatek healů, či že bude mít healy, alel ne tolik buffů, jen pište, rád uvidím živou a civilizovanou debatu.

Re: Zpestření fragu

#9
Meh..
Radši bych viděl na serveru jiné updaty jak tohle, zdá se mi to zbytečně přeplácané a hodně nevyužitelné.. Lepší by bylo udělat nový styl ftopu, zrušit pevnosti a udělat frag pro všechny f..

Re: Zpestření fragu

#10
Fufen píše:
08 úno 2020 09:24
Meh..
Radši bych viděl na serveru jiné updaty jak tohle, zdá se mi to zbytečně přeplácané a hodně nevyužitelné.. Lepší by bylo udělat nový styl ftopu, zrušit pevnosti a udělat frag pro všechny f..
Na to sem se ptal Epese, a pokud sem to správně pochopil, tak free frag nebude, ale vylepšení fragu jo, tak ať postnu svůj návrh na zlepšení fragu na forko.
cron