Re: EPMMO a Vampire rebalance

phiwings99 píše:
10 dub 2020 10:24
CzechMinerCZ píše:
10 dub 2020 09:41
Právě jsem si všiml že z 0.35akb mám 0.3akb.
Fak supr, dobrá práce. Nerf křídel který už tak potřebujou buff a jsou nejdražší na výrobu. :)
Možná jsou nejdražší, ale ne o moc.. A o tom, že potřebují buff místo nerfu, tak to jsi totálně vedle...
Ok, jen o 700k dražší oheň. ANTIknock... všímej si toho ANTI :) Nyní máš na +4 60% na to, že knock dostneš. Nesmysl ne?

U akb křídel by bylo ok mít na +4 50% . Akb jsou fakt nejdražší a když jsem zem prodal bez problému za 2m a svitek za 800k tak jsou odost dražší jak dmg křídla. Speed bych zvedl ty % u akb dal na +4 50% dmg trochu buffnul a vodní nechal jak jsou.

Dejte tomu ještě pár dní testování. S minerem jsem se o tom bavil. Osobně bych řekl že hodnotka antiknocbacku neodpovídá uplně číslu, které tam jsou a hodnota 5 skoro není znát. U testování (dřívějších) se prokázalo, že na 50 % + už téměř hráč knock nedostává. 40% mě přijde reálně jak 80% - 90 %. DMG křídla díky tomu, že vampír přišel o 20 % dmg utrpěla nerf poměrně znatelný. Řekl bych že v současném stavu by to mělo být opravdu vyrovnané a mělo by to odpovídat jak u DMG křídel i u AKB. Věřím, že praxe ukáže :).