Re: /hlas

Eskaron píše: Vypadá to, že svetřík nám zlobí... asi bude potřeba ho usměrnit, aby neobcházel ignore a neroznášel svojí toxicitu
CzechMinerCZ píše:
28 dub 2020 14:24
Wings je vypatlanej imbecil. Přijde ti normální obcházet ignore ?
Pro, tu není co řešit, hned zakázat.
Já bych nebyl tak radikální, k čemu taky? Sedr je mentálně ještě dítě, ten z toho vyroste, nechte ho bejt.
Spíš bych se příkláněl k tomu, jestli by se i hlas vládce nedal přidat do ignore, rušit to je blbost.

Jack_Ounes píše:
28 dub 2020 14:40
Eskaron píše: Vypadá to, že svetřík nám zlobí... asi bude potřeba ho usměrnit, aby neobcházel ignore a neroznášel svojí toxicitu
CzechMinerCZ píše:
28 dub 2020 14:24
Wings je vypatlanej imbecil. Přijde ti normální obcházet ignore ?
Pro, tu není co řešit, hned zakázat.
Já bych nebyl tak radikální, k čemu taky? Sedr je mentálně ještě dítě, ten z toho vyroste, nechte ho bejt.
Spíš bych se příkláněl k tomu, jestli by se i hlas vládce nedal přidat do ignore, rušit to je blbost.
Spíš se mi zdá, že přišel do puberty a všechny ty hormonální změny mu lezou na mozek :(

eskaron píše: Spíš se mi zdá, že přišel do puberty a všechny ty hormonální změny mu lezou na mozek :(
Připadá mi jako by byla v pubertě většina serveru nehledě na to, že hromada z nich by měla mít alespoň ten rok po ní.
To dělaj asi ty minecrafty, jinak si to nemůžu vysvětlit.

BlackoutMan píše:
28 dub 2020 20:13
Nevidím důvod proč by se ignore nemohlo vztahovat i na vládce? jen to zakažte.
Samozřejmě. Všechno zakážeme, všechno zrušíme, všechny pobanujem a nakonec budeš mít z Epesu singleplayer, budeš tam hrát sám a kde budeš mít možnost používat jenom dřevěný věci, cobble a hlínu.

Můžeš se vzpamatovat a přestat psát hlouposti? Nemusí se všechno jen tupě zakazovat, aby se to vyřešilo. Přestaň psát blbosti.

Jestli to chápu správně, tak /hlas je čistě náš command, který pracuje jako broadcast. Proto si nejsem úplně jistý, že /ignore dokáže zamaskovat /hlas

Možná bude lepší některým problémům předcházet, než mít problém s půlkou serveru :)