Zdravím,
udělal jsem úplně vše, ale přesto když se připojím, tak mám blidness a nemůžu se hýbat a ani mi to nic nepíše do chatu. Prostě nemůžu nic dělat. Nemám Technic launcher ani titan. Anticheat mám, aktualizovanou javu taky, verzi 1.11.2 taky a povolený texture packy taky. Fakt nevím co s tím. PS: Dlouho jsem na tom účtu nehrál
Můj nick CvaldaValda
Re: Připojení
#2Ten anticheat musíš vždy po přihlášení zapnout.Flydam píše: ↑02 kvě 2020 13:18Zdravím,
udělal jsem úplně vše, ale přesto když se připojím, tak mám blidness a nemůžu se hýbat a ani mi to nic nepíše do chatu. Prostě nemůžu nic dělat. Nemám Technic launcher ani titan. Anticheat mám, aktualizovanou javu taky, verzi 1.11.2 taky a povolený texture packy taky. Fakt nevím co s tím. PS: Dlouho jsem na tom účtu nehrál
Můj nick CvaldaValda
#4Já se ani přihlásit nemůžu. Dík za radu úplně k ničemu.Pokoslav píše: ↑02 kvě 2020 14:00Ten anticheat musíš vždy po přihlášení zapnout.Flydam píše: ↑02 kvě 2020 13:18Zdravím,
Můj nick CvaldaValda
#5Není zač.Flydam píše: ↑02 kvě 2020 15:59Já se ani přihlásit nemůžu. Dík za radu úplně k ničemu.Pokoslav píše: ↑02 kvě 2020 14:00Ten anticheat musíš vždy po přihlášení zapnout.Flydam píše: ↑02 kvě 2020 13:18Zdravím,
Můj nick CvaldaValda
Píše ti to něco?
#6Nepíše mi to vůbec nic. Připojím se nevidím chat nic, prázdnej inv a mám blidness a nemohu se hýbat, psát do chatu nic prostě...