Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Re: [SooTCB] Unban Žádost

Napalm píše:
11 kvě 2020 21:24
Soot je člověk s kterým mám zkušenost z Anocry. PSC obchody jsou dost závažnej prohřešek kterej byl na E2 dost tvrdě trestanej. Sám jsem jeden PSC obchod ještě dřív za Gamera udělal takže trochu vím. No nic méně žádost je průměrná a počkal sis 2měsíce. Za tichto okolností by se dalo trochu uvažovat o Pro ale pamatuji si na to jak jsi okradl hráče Spartakus31 o Královnu Temnoty II protože ti věřil a pučil ti jí i když si jednu Královnu už v té době měl. Tady musím být PROTI a počkej si ještě.
Abych se ti vyjádřil ke královně, Spartakus uznal, že to byla jeho chyba... Protože mi vůbec neplatil dluhy, příště se mě na to zeptej, než to tu začneš psát ohledně té kralovny...

MarekD píše:
11 kvě 2020 18:54
Srnka píše: Hraju Epes už celkem odmalička, dalo by se říct, když začal Epes II, nemám žádný prohřešek.
Jestli je pravda, co se říká, tak si na e2 dostal ban za hacky a tímpádem si doteď obcházel (ale to nejsi sám)

Jinak k žádosti, působí to na mě jako jedná velká lež a vzhledem k tomu, jaké spolu máme zkušenosti, jsem tentokrát proti.
Dost dobře si pamatuju na tvoje neustále prošení o to, abych ti prodal itemy za irl cash, na to, jak si mě a dalším lidem posílal zásobu tvých regeditu a dalších pofiderních programů, na to, jak si oyebal každého, kdo ti věřil a půjčil ti nějaký item a o tvoji aroganci už ani nemá cenu psát.
Ano prosil jsem, jelikož jsem chtěl ty nejlepší itemy co šly získat, ale jak jsem říkal, poučil jsem se... Ty regedity a takové jste snad většina DG používali nevím jestli ty také, ale někdo z vás určitě ano... Sranda je ta, že regedit není žádný hack/cheat nebo kdo co říká. Je to mozková informace počítače maximálně zlepší připojení k internetu, nic víc, ale i tak děkuji za tvůj příspěvěk...

CzechMinerCZ píše:
11 kvě 2020 21:38
Jakub13500 píše:
11 kvě 2020 18:20
Nikdy by som od akurát teba nečakal žiadosť na takejto úrovni.. Žiadosť na výbornej úrovni, pre mňa osobne priestupok nie až tak závažný. Želám veľa šťastia - PRO
A proto se ten ne až tak závažný přestupek trestal blacklistem viď. Proti, přidat prosím na blacklist. Nikam jinam ten zmetek nepatří.
Komu tady říkáš zmetek ? Já ti nabízel omluvu skupiňákem a drop, ale ty jsi to jen trollil a vysmíval ses mi do ksichtu.. Pak nevím kdo je tu zmetek.. Ale i tak díky za názor :-)

MarekD píše:
Srnka píše: Hraju Epes už celkem odmalička, dalo by se říct, když začal Epes II, nemám žádný prohřešek.
Jestli je pravda, co se říká, tak si na e2 dostal ban za hacky a tímpádem si doteď obcházel (ale to nejsi sám)

Jinak k žádosti, působí to na mě jako jedná velká lež a vzhledem k tomu, jaké spolu máme zkušenosti, jsem tentokrát proti.
Dost dobře si pamatuju na tvoje neustále prošení o to, abych ti prodal itemy za irl cash, na to, jak si mě a dalším lidem posílal zásobu tvých regeditu a dalších pofiderních programů, na to, jak si oyebal každého, kdo ti věřil a půjčil ti nějaký item a o tvoji aroganci už ani nemá cenu psát.
CzechMinerCZ píše:
Jakub13500 píše:
Nikdy by som od akurát teba nečakal žiadosť na takejto úrovni.. Žiadosť na výbornej úrovni, pre mňa osobne priestupok nie až tak závažný. Želám veľa šťastia - PRO
A proto se ten ne až tak závažný přestupek trestal blacklistem viď. Proti, přidat prosím na blacklist. Nikam jinam ten zmetek nepatří.
:roll:
PROTI

borko369 píše:
12 kvě 2020 01:27
MarekD píše:

CzechMinerCZ píše:
Jakub13500 píše:
:roll:
PROTI
Nemám sebemenšího tucha kdo tenhle člověk je, ale co jsem něco málo zaslechl tak souhlasím, proti.

SooTCB je hráč které na epesu nebyl nijak moc oblíbenej z důvodu že okradal a podvadel lidi vím o tom protože sem sním na epesu 3 bydlel a i mě chtěl vzít moje věci a zdrhnout takže nedám nic jiného než PROTI

Srnka píše:
11 kvě 2020 22:07
Tatarskaomacka píše:
11 kvě 2020 21:03
Nepoznám ťa, nebudem to čítať, a ešte by som si počkal na UB.
PROTI
Nechápu tě... Neznáš mě ani si to nepřečteš a napíšeš PROTI zamysli se trochu. Ale díky
Dávať si unban po dvoch mesiacoch za nepovolené obchodovanie s reálnymi peniazmi je celkom vtipné ale nechám to na teba..

Eskaron píše:
11 kvě 2020 16:29
Páni, tvá žádost na mě opravdu zapůsobila. PSC obchody jsou opravdu špatný prohřešek. Když se podívám na minulé kauzy, tak spousta lidí ovšem dostala za to UnBan, i když je jejich jméno přímo na webu, jako "toho" nelegálního obchodníka, který si opět vesele běhá po serveru. Z důvodu stejné spravedlnosti pro všechny bych byl PRO UnBan
Tuan a wing byl úplně jinak trestán, kvůli tomu, že to mělo být varováním pro všechny co to budou chtít ještě zkoušet...

Věci nekupoval pouze 1x, zvýhodňoval se nad ostatními "P2W" systémem, hlavně nad těmi kteří se snaží jet bez toho aby do toho něco cpali.

Párkrát jsem Soota varoval že to že kupuje itemy za RM, vidí i slepý, ale říkal že to nejde dohledat a že za to nemůže dostat trest, což jsem tvrdil opak.

Přivlastnil si cizí sekeru kterou měli "společnou", sice kvůli tomu že spartak neplatil dluhy ale vylepšený drahokam země má 1/4 ceny co ta sekera co si za něj Soot vzal. A zase jsem ti tvrdil že to nemáš dělat že se vyvalí co za bordel si na tom serveru dělal, zase si nedbal...

Toť z mé strany, přeberte si to jak chcete.

sedr píše:
12 kvě 2020 06:47
SooTCB je hráč které na epesu nebyl nijak moc oblíbenej z důvodu že okradal a podvadel lidi vím o tom protože sem sním na epesu 3 bydlel a i mě chtěl vzít moje věci a zdrhnout takže nedám nic jiného než PROTI
Že jsem okrádal lidi ? Maximálně jednoho z několika důvodů.. Podváděl lidi ? prosím vysvětlit jak to myslíš.. A ty tu lžeš ještě, že jsem ti chtěl vzít věci z resky ? Nebylo to náhodou tak, že jsem odešel z WCH a ptal jsem se tě jestli mohu stále bydlet, řekl jsi, že ne. Tak jsem normálně odešel, ale nenapdlo mě nic okrádat. Vidím, že chceš toutou lží ještě víc zašpinit... Díky za názor..

Tatarskaomacka píše:
12 kvě 2020 06:51
Srnka píše:
11 kvě 2020 22:07
Tatarskaomacka píše:
11 kvě 2020 21:03
Nepoznám ťa, nebudem to čítať, a ešte by som si počkal na UB.
PROTI
Nechápu tě... Neznáš mě ani si to nepřečteš a napíšeš PROTI zamysli se trochu. Ale díky
Dávať si unban po dvoch mesiacoch za nepovolené obchodovanie s reálnymi peniazmi je celkom vtipné ale nechám to na teba..

Ano s tou dobovou lhůtou souhlasím, mohl jsem si počkat, ale chtěl jsem to zkusit, že bych měl možná šanci.