Pokud tě potkal nějaký technický problém, velmi nás tato situace mrzí. Pro snadnější vyřešení situace prosím nezapomen napsat:
1) Tvuj nick (je li jiny než ve hře)
2) Co se stalo, kdy a v kolik se to stalo, jestli u toho byli i jiní hráči, zkrátka vše, co mysíš, že by nám mohlo pomoci.
3) Pokud došlo k nějaké změně optimálního stavu oproti normálu také uved, kdy naposled to bylo v pořádku.
4) NIKDY na forum neuváděj soukromá data jako tvou IP adresu, heslo k účtu, tvoje jméno nebo facebook, screen s vlastnictvým MC účtu apod.

Elreghtova Přilba Rupnutí (Přenesená)

#1
Dobrý den

1. Můj nick - Parabellumeu
2. před pár dny jsem se vrátil asi po několika měsících zpátky k Epesu a našel jsem si PP Helmu Elreghtovu přilbu, měl jsem ji připravenou společně s návodem na krystalickou přilbu, kterou jsem dnes konečně vycraftil, taky jsem dneska sehnal 40 krystalů, což mi dalo docela práci, ale při mojí smůle se mi stala kravina, když jsem farmil, tak jsem si neuvědomil kolik má helma výdrž, to jsem zrovna plnil quest na zabíjení 30 Divokých střelců, hned jak jsem zabil divoké, tak jsem si opravil armor a moji Černou Orčí Sekeru s Orčím mečem, ale vůbec jsem nepochopil jednu věc, hned jak jsem si vše opravil a dohealoval jsem se, tak jsem šel fightit dál a hned při prvním setkání s náčelníkem a pár divokými, jsem slyšel rupnutí, říkám si, co se sakra děje, však jsem vše opravil, ale rupla mi helma, a to hned po prvním střetu s tím mobem.. psal jsem Helperovi omg14, kterému jsem sdělil že mi rupla helma :D, vůbec jsem to nepobíral, říkám si, aha, tak mi rupla no :/ ale pak si uvědomím že jsem vlastně vše opravil, takže jsem vůbec nechápal proč rupla, bylo by možné mi danou "Elreghtovu přilbu, do které jsem přenesl Krystalickou přilbu" navrátit?
Byl bych moc rád, děkuju. Tato nehoda se stala řekněme mezi hodinami 16:45-19:00, netuším, přesně kdy, až teď jsem si uvědomil že mohu vyhledat pomoc tady na forum, jak říkám, tato nehoda se stala mezi 16:45-19:00 21.05.2020, komunikoval jsem s omg14, nijak jsem si Helperovi nestěžoval, v době kdy jsem si s omg14 psal, jsem si furt myslel, že to byla chybička, pokud by jste mi opravdu mohli pomoci a danou přilbu mi vrátit, byl bych vám vážně moc zavázán, ta helma mi dala fakt zabrat a v dnešní době je i dost těžké nasbírat krystaly :D, děkuju moc.
3. Dneska jsem tu přilbu craftil, takže kdyby to šlo opravdu navrátit, tak prosím aby se mi navrátila ta spojená helma, "Elreghtova přilba/ spojená s krystalickou přilbou"
4. Rozumím, nikdy nic takového uvádět nebudu.
Děkuju moc, pokud by se s tím dalo něco dělat,
budu s vámi rád spolupracovat.
Hodně zdaru a pěkný večer/den.
S pozdravem,
Parabellumeu

Re: Elreghtova Přilba Rupnutí (Přenesená)

#3
Polokojo píše: Zkus najít v logu, že jsi použil Repair kit - %appdata% . minecraft - logs a nějaký důkaz o rupnutí helmy - třeba tu msg helperovi, ale ještě se, myslím, nestalo, že by RK nefungoval :/
Přesně tak, potřebovali bychom přesnější čas

Re: Elreghtova Přilba Rupnutí (Přenesená)

#4
Ahojte,
chtěl bych se omluvit za moji blbost,
měl jsem za to, že jsem použil repair kit,
ale v logu to nemůžu najít, pravděpodobně to byla teda moje kravina, že mi ta helma rupla,
omlouvám se za váš čas a že jsem vás otravoval s takovou blbostí,
nic jiného než to rupnutí jsem tam neviděl, takže jsem si za to nakonec teda mohl sám,
kdyby mě to napadlo s tím logem, tak bych sem nepsal,
i tak díky za objasnění a radu to najít v logu,
aspoň už vím, že to nebyla chyba hry, ale moje :)
Pro příště se poučím :D
Díky
[17:45:50] [Client thread/INFO]: [CHAT] Tva specialni helma byla znicena!
S přáním pěkného dne,
Parabellumeu
cron