Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

pasa123 - Žádost o unban.

#1
1) Za co jsi ban dostal?
Dostal jsem ban za používání zakázaných programů, tj. cheaty. Chtěl jsem být co nejrychleji o pevnosti z náramku, tak jsem k ní letěl.

2) Popis situace:
Měl jsem náramek epesu, na kterém jsou souřadnice pevnosti, proto jsem pomocí programu huzuni, který obsahuje i fly letěl k pevnosti.

3) Datum a čas banu:
Červen 25, 2015, 18:38

4) Druh banu: Permaban

5) Uveď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban:
Myslím si, že bych mohl dostat druhou šanci, ano, vím že při použití hack clientu je šance na unban minimální, i tak zkusím opět podat.
Na epesu jsem hrál hodně často, měl jsem náramek a chtěl jsem najít tu pevnost, byl jsem blízko k tomu, abych bych i v klanu.
Tuto žádost píšu přesně 5 let po tom, co jsem ban dostal, i ve takřka stejný čas, server mi neuvěřitelně chybí.
Možná by mohlo být mou největší omluvou věk, v této době mi bylo 11 let, byl jsem hodně mladý, ale hlavně hloupý, když jsem si myslel že díky cheatům budu moc celou dobu podvádět. Myslím si, že 5 let u člověka v období 10 - 18 udělá ve vývinu strašně hodně a člověk dostane mnohem více rozumu.
Na serveru hráli i nějací moji kamarádi, kteří po tom co jsem odešel postupně přestávali hrát.
Kdybych dostal unban, po 5 letech bych určitě velmi rád na serveru opět začal na plno hrát a věnovat se mu. Rád bych splnil zas nějaké úkoly, prozkoumal co je nového, připojil se už snad konečně do Rebelů, zahrál si opět jako upír, kterého jsem měl koupeného :)
Bohužel vím, že jednou, 1 nebo 2 roky zpět mi byl unban od ChrisCe zamítnut, že unban lidem kteří použili cheaty se nedává, ale já doufám že toto vyjde a opravdu si na epesu opět zahraju.
Děkuji
S přáním pěkného dne, pasa123.

Re: pasa123 - Žádost o unban.

#2
Unban starý 5 let i když za cheaty. Není to tak závažný prohřešek pokud jsi to vážně použil jen kvůli doletění k té pevnosti. Takže PRO a gl.

Re: pasa123 - Žádost o unban.

#5
pasa123 píše:
25 čer 2020 20:39
Děkuji moc.
Velice si toho vážím, že jsem dostal druhou šanci :)
No ještě nedostal :D Soot ( Srnka ) není členem AT ale je velmi pravděpodobné že ti Chris unban povolí protože se jedná o starý ban z E2.

Re: pasa123 - Žádost o unban.

#6
Napalm píše:
25 čer 2020 21:42
pasa123 píše:
25 čer 2020 20:39
Děkuji moc.
Velice si toho vážím, že jsem dostal druhou šanci :)
No ještě nedostal :D Soot ( Srnka ) není členem AT ale je velmi pravděpodobné že ti Chris unban povolí protože se jedná o starý ban z E2.
Tak já to myslel, takhle.. že ostatní lidi jak si tu žádají 5 let starý UB, tak ho dostali.. Tak píšu automatický UB, protože prostě 5 let ? :D
cron