Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[✖]Spesny_cz Žádost o unban po 9 měsících

#1
1. Za autofish
2. Pamatuji si ten moment jak jsem na Epes narazil bylo to když jsem byl u bŕachy v pokoji a hrál na Epes 2 se svým kamarádem záviděl jsem mu že hrál na Epes 2 protože když jsem si vzpoměl na Epes, tak už bylo docela pozdě už byl Epes 3 a tím pádem jsem neměl možnost zažít s kamarádama něco jako můj brácha. Ale když jsem zavítal na web epesuj viděl jsem že je nový epes tak jsme s kamarádama na něm začali hrát ale kamarády to nebavilo takže jsem na serveru zůstal sám mezi neznámými lidmi, ale potom se objevil sverrir a nabídl mi místo ve frakci ani jsem moc neváhal a pádil do frakce upřímně bylo to dobrý rozhodnutí ale nejsou bohužel jen dobrý rozhodnutí ale i špatný a ty změnit bohužel nejdou. Bohužel chyby většinou změní budoucnost života. Jednoho dne když jsem šel na Epes tak jsem začal bydlet se spolubydlícím a on chtěl zlatý ryby, jelikož jsem byl líný prase a říkalo se o jednom hráči že má autofish tak jsem pár dní strávil rybařením ale nebavilo mě to a nudil jsem se při tom tak jsem si stáhl autofish a několik měsíců jsem rybařil s autofishem do té doby než jsem dostal ban.
3. 26.12.2019
4. Permaban
5. Ze začátku mi to nechybělo, že jsem dostal permu, ale až po 9 měsících jsem si začal uvědomovat že to byla strašně zbytečná chyba. A myslím si že už jsem dostal rozum a cennou lekci. Taky mi chybí lidi se kterýma jsem si rozuměl a povídali jsme si, dělali jsme si srandu z něčeho tak obyčejného ale s těma lidma byla sranda skoro ze vším :). Zjistil jsem že Epes je originální server v Česku myslel jsem si, že jich takových bude víc ale mýlil jsem se je to prostě dobrý server a chtěl bych se tam znovu vrátit a levlit si zbraně, sekery, meče a postavu strašně mi to chybí :(.

PS: Omlouvám se těm na který jsem byl hnusný. A taky se omlouvám za předchozí "Žádost o unban". Děkuji všem co věnovali svůj volný čas na to aby si přečetl tuhle žádost :)

Re: Spesny_cz Žádost o unban po 9 měsících

#7
Z důvodu délky banu Pro, ale bylo by super, zapracovat na psaném projevu. Takhle to vypadá, že ti je to úplně jedno.
Žádost na mě působí stylem: Brácha šel hrát Epes já šel hrát Epes. Bylo to super bavilo mě to všechny nás to bavilo..
Chápu, že ne každý je schopný psát delší texty: PRO

Re: Spesny_cz Žádost o unban po 9 měsících

#8
Pokoslav píše:
15 zář 2020 16:51
Z důvodu délky banu Pro, ale bylo by super, zapracovat na psaném projevu. Takhle to vypadá, že ti je to úplně jedno.
Žádost na mě působí stylem: Brácha šel hrát Epes já šel hrát Epes. Bylo to super bavilo mě to všechny nás to bavilo..
Chápu, že ne každý je schopný psát delší texty: PRO
Souhlas... PRO
cron