Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[✖]Amnestie UNBAN

1. Dostal jsem ban za cheaty, + jsem se vymlouval že jsem žádné neměl :/
\nPoužíval jsem především fly a spider.. nevím jak se to jmenuje že lozíte po zdi :)
\n2. Volal jsem na skypu s uživatelem z epesu (jmeno si nevzpomenu) a on mi říkal jak rychle udělal parkour a level 14.. používal cheaty ;) Tak jsem se ho zeptal co především a on, můžeš to zkusit poslal mi nějakej soubor, kterej se mi nastavil automaticky do MC a potom mi říkal jak co mám nabidnovat atd.. Zapnul jsem v ASIANU fly hack a zkoušel nové hacky... doted toho lituju... Potom mi to napsalo your account has been banned for hack client nebo tak něco... A už jsem neměl nervy tak jsem tipl hovor a psal na forum že jsem nic neměl a tak dále.. Jo a nesmím zapomenout všechno jsem vyvracel a nejvíc mě mrzí asi to že jsem použil hacky a ještě se za to neomluvil a myslím že jsem udělal největší blbost, udělat si ty cheaty...
\n3. Datum- Expires in: Permanent
\nBanned by: Console
\nBanned at: 24th August 2017 10:03:05 AM
\nReason: hack klient
\n4. Druh banu Je PERMANENTNÍ, a můžu si za to téměř sám...
\n5. Tak že si ho zasloužím říct uplně nemůžu... ale poslední dobou mě všechny hry omrzely a už nemám nic hrát.. A všechny kámoše co jsem poznal byly v epesu a prakticky jsem seděl každej den a každou nocí na EPESU s kámošema a zabíjel WBčka... A to mě nejvíc mrzí :/ Nemám ted nikoho na hraní.. A chybí mi ty raidy s kámošema na bosse :D A nejvíc mi chybí moje nervování když přišli lidi a stealnuli to :D. Zkrátka chybí mi celej epes a chtěl bych se omluvit celému EPESU a hlavně ATeamu za to jak jsem lhal.. A byl bych nejvíce rád kdybych dostal UNBAN a EPES, epes mám rád protože je to jedinej MC server na kterej mi bylo líto dostan ban.. Upřímně líto ;) A myslím že už větší blbost neudělám, chcu dostat unban za to že mi chybí to paření přes noc s kámošema na epesu... měl jsem vysokej LVL... hodně jsem pracoval na tom serveru se stavěním a vším možným :/ Šetření na zbraně atd.. Chybí mi to štvaní se prostě a celej ATeam a kámoši... VŠEM SE TÍMTO OMLOUVÁM A DOUFÁM ŽE DOSTANU UNBAN, A taky nesmím zapomenout že jsem se každej den ze školy těšil jak si zahraju s kámošema na epesu... Roky jsem pracoval nad tím abych si našetřil na pořádné brnka a mohl frajeřit před lidma na epesu jaké mám dobré věci a jednou dosáhnout VLÁDCE... ale to jsem bohužel nestihl... Dostal jsem se do části kde už si můžu dovolit vyzívat velkou část lidí na epesu.. ale od toho jsem nehrál.. hrál jsem od toho že jsem si chtěl užít bossů, kamarádů, zkrátka celého epesu... poslední dobou nemám na práci nic a jen vzpomínám na ty časy kdy jsem pařil s kámošema v noci na skypu na epesu :D A myslím že jsem napsal dostatečnej důvod pro to abych dostal druhou šanci.. PŘEDEM DĚKUJI ZA ODPOVĚD ATeame a celej EPESI.. Doufám že se na vás můžu těšit a né celé dny jen hrát onlinovky na internetu.. OMLOUVÁM SE!!!

Re: Amnestie UNBAN

Ja som pro, v prvej casti ziadosti si napisal to naozaj podstatne a priznal si sa (dufam ze pravdivo ;) ), preto si myslim ze by si UB mal dostat.
\n
\nTa druha cast bola skor taka omacka, ale ved o to tu vlastne ide ;) :lol:
\n
\nPRO, budem rad ak sa na server dostanes :)

Prosím, kdy se rozhodne o tom jak budu pokračovat na epesu? Nebo možná taky i nepokračovat pokud se shodne na tom že UB nedostanu. : )

Darkcaramelcz píše:
26 lis 2017 09:27
\nProsím, kdy se rozhodne o tom jak budu pokračovat na epesu? Nebo možná taky i nepokračovat pokud se shodne na tom že UB nedostanu. : )\n
\n\n7dni od podani zadosti

Tak ještě jednou
\n\n
ChrisC07 píše:\n
Darkcaramelcz píše:
26 lis 2017 09:27
\nProsím, kdy se rozhodne o tom jak budu pokračovat na epesu? Nebo možná taky i nepokračovat pokud se shodne na tom že UB nedostanu. : )\n
\n\n7dni od podani zadosti\n

Budu se vyjadřovat poslední den platnosti tvé žádosti, ale mé první dojmy pi přečtení celé tvé žádosti jsou takové, že Ano, lituješ chyby, každopádně se do toho až moc hrneš a v celku očekáváš kladné vyřízení. I když se jedná o částečnou amnestii, nepočítej že to dostaneš jen tak. V závislosti na konkurenci, která sem bude psát se tedy rozhodnu posledního dne, kdy bude možno se rozhodnout.