Chiimer zbrane by mali byt podľa mna a veľa ostatných ľudí najlepšie , sú to vlastne asi najťažšie ziskatelne zbrane aké sú momentálne na serveri , a úprimne na to ako ťažko je momentálne ziskatelna napríklad Pohroma a to nehovorím o Pohrome II je ich dmg úplne nevyrovnaný s tím ako tažko ich človek získa.
Sám som to dosť zjistil
úprimne keď som prišiel do Frakcie Warchiefs jedinú sekeru čo som si poziciaval bola Silná pohroma II , a teraz ? Radšej si pozíciám nicitelku noci II ktorú hráč dokáže získať do mesiace hrania.Tento piatok som na klanové valky mal požičanú SP II na 15min, a ten dmg ???!! Ľudia čo nikdy nikoho nevedeli zabit , zabíjali ostatný úplne jednoducho a to len stym že mali drevenú zbraň alebo pripadne inú Sharp V sekeru , po 15 minutách CW som vrátil môjmu frakčnemu členovi pohromu a bol som si zobrať nicitelku noci alebo ledobijku aby som vôbec proti ostatným mal šancu vyhrať 1v1.
Na to ako je silná pohroma ťažko ziskatelna tá sekera nepripadá do úvahu s jej dmg do hráčov , radšej budem získavať další mesiac nicitelku ako by som mal úprimne získavať pohromu pol roka , tá sekera momentálnej dobe nestoji za nič
Preto by som chcel aby sa silnej pohrome pridal niaky špeciálny buff (nidgardova sila napríklad) niečo ako má beštia live steal alebo lord vampír čo má vampiriu silu ( samozrejme nemyslim ten istý buff ) alebo naspet vrátil dmg silnej pohrome.Tá sekera maximálne bola OP s kritami tudiž s berserkom lebo to máte 100% šancu na krit ale v tejto dobe keď sú všetci vampiri a hrajú ľudia kladivá si myslim že neni vôbec problem sa ubrániť berserku (strach,nehmotka,zaseknuti od vlkodlaka alebo buff s kladivá)
A zaroven chapem že drevak by mal brať vampovi najviac ale pri tejto dobe keď vampir je nevybalancovany tak si myslim (nie len ja) by v tejto chvilke za mna bolo vratiť SP I a SP II do normalu behom pár minut ako straviť niekolko hodin pri balancovaní Vampira,človeka a vlkodlaka , toto balancovanie by zbytočne odsunulo Updaty ktore maju prijst a su v plane.