Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[✖]Amnestie RADA123

1) Za co jsi ban dostal?
\nBan jsem dostal za příliš mhnoho trestů
\n2) Popis situace
\nBan jsem dostal jednoho dne, kdy jsem si chtěl zavzpomínat na starý dobrý Epes a trochu toho jineho PvP než jsou ty debufy atd. Tak jsem v klidu šel na ty res kde je PvP a začal bojovat. JENŽE me štvalo že si furt berou ega a healy tak jsem žačal raplit.
\n3) Datum a čas banu ( najdeš v rejsříku zde: http://epesuj.cz/banany/index.php)
\n23rd October 2017 08:41:49 PM
\n4) Druh banu: Tempban/Permaban
\nPerma
\n5) Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban
\nUnban bych ze začátku chtěl, abych mohl zkusit ten nový Epes 3 s kamarádem a začít od začátku jako před asi 4 rokama kdy se spustil Epes 2. Na Epes jsem ze začátku chodíval na adrenalin a pobavit se s kamarádama. Bylo mi teprve 11 když jsem začal hrát a v tě době si nevšímal chatu a neřešil blbosti kvůli kterým jsem ted tady. Po pár týdnu jsem chtěl server podpořit, protože se mi velice líbil. Koupil jsem si Vip pouze na 30 dní. Začal jsem více bojovat protože jsem nemohl ztratit inv. A už to začínalo být horší, chlapci kteří měli lepší věc tak jsem byl pro ně Ez. Po pár soubojů mě to začalo vadit... Začal jsem jim psát uražky, samozřejme se to nevyplatilo, protože jsem se akorát zesměšnil, lebo v té době byly uražky kde se nadávalo do židů, do barvy pleti. Nechyběla ani ''legendární'' hláška jako je Tvoje máma. V tě tobe asi po roce jsem dostal první ban. Dost mě to vzalo protože v té době byl pro mě Epes všechno. Chvíli trvalo než jsem se odunbanoval a zase začal hrát. Dával jsem si pozor, aby už se mi takové věci nikdy nestaly. Samožřejme to vydrželo asi měsíc. Druhý ban jsem dostal na CW myslím, kdy jsme solidně prohrávali a mě dávali na ránu. Nejvice mě vadilo že když jsem umíral tak mě degradovali nebo co to bylo, abych už nemohl dál chodit válčit. Teď se jim nediví protože bych udělal to samé. Bum Bác 2. Ban Teď jsem si počkal delší dobu, abych měl větší šanci na unban. Po unbanu jsem začal huntit q ve Spektře. Koupil jsem SMS I, abych byl jako víc ''skill'' chodil jsem s tím na CW jenže zase skóre vypadalo asi takhle 3/20... Potom jako kdyby se na bůh usmál Epes udělal uptade na SMS II. Tu zbraň jsem huntil asi jedno celé léto abych byl 1. kdo ji měl. Jakmile jsem ji získal tak jsem dával hráče které předtím ne. Začal jsem se kamarátit s Telefonem, Netrou a Dextrixem.
\nZačal jsem s nima chodit na bosse a na pekelnou bránu. Vždy jsem byl live decoy, neboli živá návnada abych odlákal pwingse a další. V tu dobu jsem začal vážne hodně hrát na Epesu, abych získával další dobré věci a expil se na Arigholu. A teď jak jsem říkal zase jsem na pár měsíců přestal hrát. Zašel jsem na Epes na jeden jediný den a ted den jsem ještě stihl dostat ban. Takže bych chtěl říct že na Epesu jsem strávil plno času a chtěl bych se všem omluvit a říct že už se to NIKDY nestane. Děkuji
\n
\nRada

Re: Amnestie RADA123

Ziadost sice pekna a aj obsiahla, no tych trestov je dost. Sice som s tebou nikdy nemal nejake problemy, neviem ci ti davat znovu sancu po tolkatich banoch.
\nZatial som nerozhodnuty.

Rada píše:\nTakže bych chtěl říct že na Epesu jsem strávil plno času a chtěl bych se všem omluvit a říct že už se to NIKDY nestane\n
\nBýt to na mě, hluboce bych zvažoval tuto žádost o unban vůbec zveřejňovat. Jsi hovado, nevěřím že jsi se poučil a můj názor jen tak nezměníš. To NIKDY jsi psal už asi 5x, takže tak no. Svůj názor na tebe psát nebudu, není zrovna vhodný.
\n
\nProti.

✖Když nepočítám ty naše věty tak mi vyšlo 497 slov, obecně to hodnotím: spíš slabší
\n✖V trestníku se nachází 19 trestů. Tak to už je přesnej obraz hráče, kterej z nás má normálně v zadnici. To vůbec nechápu jako. U takto problémových hráčů bych očekával obsáhlejší práci a rozmyšlení nad tím, proč se to jako stalo, jak je to možný, že jsem dostal ban za 3*a dost a pak jsem si stejně nedal říct a dostal jsem tolik trestů, fakt jako je to šílený.
\n✖Popis situace - to přece není o jednom dni, ale o tom, že ses někdy od 25/07/14 do 23rd October 2017 choval jako blb a přesto jsi to tady popsal takto stroze.
\n✖Spíš drobné mínus - že jsi mohl destroxovi odpovědět, aby mohl říct nějaké rozhodnutí, stejně tak kaemonovi jsi mohl napsat rozsáhlejší odpoved, pokud si teda fakt uvědomuješ, že jsi to fakt s prominutím posral. Ne mu říct tak jo a čau. Nemůžu se pak zbavit dojmu, že ti na tom ani zas tak moc nezáleží.
\n
\nJá jsem říkal, že když nám budete pořád do kola přidělávat starosti, tak se vám to jednou pak vrátí, tak teď je to tu a když pak po tolika průšviháh nevyvinete dostatečnou snahu na to získat unban musím bohužel takévé unbany zamítnout. Konec konců to možná i potřebuješ, pokud jsi sbíral tresty v průběhu 3 let, tak bude náprava toho, abys mohl s těma lidma v klidu hrát asi trošku složitější.