SouhlasimPlejmen píše: ↑31 bře 2021 11:18Nejdříve řeknu, že se mi úmyslné poškození hráče nelíbí, nicméně:
Můj osobní názor na tuto situaci je, že by se věci vracet neměli a trest by za to být neměl.
Pokud jsem tedy správně pochopil, Eskaron stál v PVP zoně, kde hráče lze hitovat, apd.Ano, někdo někoho mlátí v PVP zoněDo mě mlátí healkou jen aby mě rupnul
A to že tě i healoval, tak co je na tom (Když si chce kvůli tomu utrácet healky)
Všem je jasné, že tě tam mlátil, aby tě rupl, ale jedná se přeci o PVP zonu. Já osobně nechci, aby jsme byli tak pekelně "friendly" server, že si hráči mohou afkovat bezstarostně v PVP zonach
To, jestli je, nebo není morální, poškodit v PVP oblasti enemy, no nevím, zamyslete se sami.
Nemyslím si, že by mělo být něco takového trestné ani něco, co bychom měli řešit. PVP zona je od toho, aby byla pro hráče jistým způsobem nebezpečná, né aby se tam stálo AFK a my to pak řešili.
Nezlobte se na mě, ale rovnou můžeme udělat, že item nelze rupnout, nebo dát všude safe zony. Přemýšlejte o smyslu PVP zon, už tak dle mého je na Epesu ochran pro neopatrné hráče až až.
Nestůjte afk tam, kde to je "legální" a "relativně běžné"
V safe zonach, reskách, apd. je to samozřejmě trestné.
Pokazde, co afkuju v katech, si sundavam armor, parkrat se to resilo hodne lidi jak z at tak aktivne hrajici komunity rikalo, ze se to delat muze a nikdy predtim se to neresilo. Aby toho nebylo malo take jsme to delali (my v DG) hracum co meli lag jak na wb, tak dungach pred par mesici. Urcite bych to netrestal a vraceni me je asi sumak, ale prijde mi to jako blbost. Jeste zacnem banhuntit, tak ze si afkneme vedle hrace co toci varku s 1 dura na armoru a rekneme ze se nam vylil caj na klavesnici a hrac nas umyslne rupl ne
Na druhou stranu je to nechutne a delat by se to nemelo. Jedna se zde o primocare poskozeni hrace (jak se zde jiz psalo). Jak psal josef bylo by lepsi hrat na server s nontoxic komunitou, ale cely koncept serveru je staven na styl rivalit frakci (snazeni se byt ten nejlepsi) a tohohle se za me neda docilit - Nebudes se prece mlatit s nejlepsim kamaradem o wbcka a fragmenty. Ale kdybych chtel soudit, co udelal spuny, musel bych se zamyslet nad tím, co by se asi stalo v opacnem pripade.
Suma sumarum si myslim, ze je to chyba na strane hrace, co se rozhodl (a je jedno jestli ve spechu) si na sobe nechat armor.. bohuzel ale takove je jiz riziko PvP zon. Nelibi se mi, ze se takhle vzajemne poskozujeme, ale trestat bych to netrestal.