Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Re: Žádost o unban - YouAreDEAD

#11
Video mě sice pobavilo, ale i když jsem byl přesvědčen o tom, že ti dám pro, jako v minulých žádostech, protože jsem s tebou neměl nikdy problém a byl jsi zkrátka v pohodě, tak to neudělám, protože na tuhle žádost prostě nejsem schopen pro napsat. Pochopím gramatické chyby, pokud se člověk snaží, ale tahle žádost vypadá trochu moc lhostejně. Kladným hodnocením by můj názor ztratil jakoukoliv kredibilitu, proto ti tentokrát dávám proti. Na druhou stranu ti samozřejmě fandím, ať ten unban dostaneš.

Re: Žádost o unban - YouAreDEAD

#14
Pavlitko píše:
W4TER píše:
10 dub 2021 13:07
Už jen podle kvality tvé žádosti jde poznat jak moc chceš a případně by jsi si vážil druhé šance. Tahle žádost je absolutní výsměch celému serveru. Proti.
Souhlasím.. Ty kdybys k tomu prostě sedl, věnoval tomu půl hodiny, napsal normální žádost tak bys ten UnBan dávno dostal.. Ale tohle je práce za 2m, je tam cítit absolutní nezájem a lhostejnost toho, jak to dopadne.. PROTI

Re: Žádost o unban - YouAreDEAD

#16
CzechMinerCZ píše:
10 dub 2021 12:54
YouAreDEAD píše:
10 dub 2021 02:44
1. Bugování armoru.
2. https://www.youtube.com/watch?v=luyjHmI ... =RodyLoLXD
3. August 08, 2019, 21:26
4. Permaban
5.Nebugoval jsem to kvůli tomu, abych někoho znemožnil, smál se někomu jak je slabej atp., bugoval jsem si to jen proto abych nespotřeboval tolik heal potionů při WB. Příště si moc dobře rozmyslím co dělám než to udělám a taky už teď vím jak moc neférové to bylo a uvědomil jsem si jak moc jsem tím poškozoval nejen ostatní hráče, ale i celkově server.
Jestli dostanu šanci opět se ukázat na serveru rád této možnosti naplno využiju a ukážu všem co mě nemají rádi nebo si myslí, že jsem se ještě nepoučil jak moc si toho vážím, a že už nic podobného neudělám.
No jo, a přesto ses těm lidem vysmíval a snažil se je znemožnit.
Stejně jako u každé tvé předchozí žádosti ještě dodám - Hacky, bugování, otřesný chování, hlasování za urážlivé nicky, nabízení itemů lidem kteří ti dají pro.
Budu hluboce doufat že je tahle žádost jenom jeden velkej vtip, což evidentně je. Proti

Re: Žádost o unban - YouAreDEAD

#18
Uběhla již dlouhá doba od tvého banu a to co jsi chtěl sdělit jsi udělal v předchozích žádostech. Každopádně žádná z nich nebyla úspěšná a naopak než tu žádost naprosto zahodit a jen sem napsat, že chceš unban, bys měl více zapracovat na tom, jak věci z předchozích žádostí zlepšit, abys ten unban dostal.

Proti