Pokud tě potkal nějaký technický problém, velmi nás tato situace mrzí. Pro snadnější vyřešení situace prosím nezapomen napsat:
1) Tvuj nick (je li jiny než ve hře)
2) Co se stalo, kdy a v kolik se to stalo, jestli u toho byli i jiní hráči, zkrátka vše, co mysíš, že by nám mohlo pomoci.
3) Pokud došlo k nějaké změně optimálního stavu oproti normálu také uved, kdy naposled to bylo v pořádku.
4) NIKDY na forum neuváděj soukromá data jako tvou IP adresu, heslo k účtu, tvoje jméno nebo facebook, screen s vlastnictvým MC účtu apod.

nefungující Warp, home, portály

#1
1) xXSlendermanXx
2) No takže v pohodě to bylo asi ještě v 9 hodin kdy jsem si prostě hrál a napadlo mě jít minit no tak jsem chtěl jít domů si pro krumpáč ale najednou vidím že nemám povolení používat /home takže jsem se tam teleportoval přes /Res tp no a potom co jsem si vzal věci tak jsem šel na quest a potom se koukám že z nějakého důvodu mám vip i když vip nemám no nijak jsem to neřešil ale potom se stalo to že když jsem napsal /warp mining tak mi to napsalo že nemůžu používat ten zatracenej warp do miningu a ostatních (stavby, tutoriál) A také mě to tam nechce hodit přímo když vlezu do toho portálu. A další věc je ta že jsem se zkusil teda odpojit jakože doufal v to že se to opraví no ale neopravilo místo toho jsem se objevil úplně na samotném začátku v té jeskyni. A když jsem došel až k té Tereze tak jsem se odtamtud nemohl dostat. Jo a byl u toho TheDarkLord173 takže mám svědka!
3) Naposled to bylo v pohodě asi v 9 ted už nevím
4) ok
cron