Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Čtvrtá žádost o unban spesny_cz

#1
1) Za Autofish

2) Ahoj již to jsou 2 roky od mého Permabanu a dostal jsem ho tak, že 2-1 měsíc před Banem jsem si chtěl hodně zjednodušit hru tím že jsem si sehnal Autofish. Po té době co jsem používal Autofish jsem dostal Ban. Musím říct že to byl můj první a poslední Cheat v Minecraftu. A je to pořád po prví co jsem dostal Premaban.

3) 26.prosince 2019 v 19:28

4) Permaban

5) Musím říct že ten čas utíká opravdu hodně rychle. Už je mi 15 a myslím si, že jsem dospěl. A také že už jsem zodpovědný. Uvědomuji si že byla opravdu chyba to co jsem udělal a mrzí mě to. A pořád vzpomínám hezky na tu dobu co jsem strávil na Epesu. No a důvod proč si myslím že bych mohl dostat Unban je ten že si myslím že by měl druhou šanci dostat každý, a co si budeme 2 roky je docela dlouhá doba a myslím si že se za tu dobu člověk dost změní (za mě k lepšímu). A na vašem serveru jsem strávil strašně moc času a lituju toho že jsem použil Hack jménem AutoFish, ale už po dvou rocích bez vašeho serveru bych si to už nedovolil. Chtěl bych být zas vašim hráčem serveru a chtěl bych být zase součástí komunity.

Děkuji všem co strávili svůj čas čtením mé žádosti o Unban

PS: Předem se omlouvám za gramatické chyby a že používám často slovo "myslím" :DD. A také se omlouvám za to jak to asi nebude žádná velká slohovka, ale nejsem ten typ člověka co se dost rozepisuje :p.
cron