Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[domca105] žádost o unban

#1
1) Za co jsi ban dostal?
Porušení pravidel unbanu navázané na podvodné jednání
2) Popis situace
Netrvalo to moc dlouho od mého banu a po nějaké době jsem začal znovu porušovat pravidla mého unbanu. Začal jsem tvořit hazardy se záminkou velkého výdělku za krátkou dobu za účelem získání lepších itemů po několika hazardech kdy jsem účelně oscamoval hráče o peníze se můj hazard začal řešit a měl jsem ho ukončit ale neukončil a scamoval dál po oscamování hráče thedarklord o 100k mi žádný hráč už v hazardu nevěřil a tak jsem ho ukončil. Ale neskončil jsem s porušováním pravidel a vytvořil válku skladů a pokračoval jsem v něm nějakou chvíli ale můj výdělek nebyl tak velký tak jsem s válkami skončil. Po konci hazardu a válek jsem měl celkem hodně peněz tak jsem se rozhodl že si seženu silverii za 750k. Silverii mi nabídl hráč youaredead a byl jsem od něj scamnut mojí chybou kdy jsem si nezkontroloval id a nechal se ovlivnit screeny od něj na discordu které mi poslal kde byla sekera vyfocena v /item nebo jak je ten příkaz který vám zobrazí id a staty itemu a tenhle screen byl vyphotoshopovan a sekera kterou mi prodal tak nebyla silverii ale jiná sekera. Po tomhle scamu jsem začal nadávat na foru discordu ve hře všem do rodiny že jsou kok***
atd. byla to chyba kterou jsem neměl udělat ale udělal a potom jsem dostal ban a dále jsem pokračoval v nadávání.

3) Datum a čas banu
April 23, 2019, 19:10

4) Druh banu: Permaban

5) Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban
U minulé žádosti mi byla dána rada že bych měl rozvést svoji minulost a za co přesně jsem dostal první ban tak to tady rozvedu.

Na Epesu 3 jsem začal hrát na začátku při vydání. Na začátku jsem byl hráč neproblémový hráč ale po chvíli jsem použil xray pod vidinou získání výhody nad ostatními. Používal jsem ho tak den dva a poté na mě přišli měl jsem dostat ban ale nedostal jsem ho protože se nademnou Epes smiloval a já pomohl opravit ochranu proti xray. Po ukončeni jailu jsem hrál už poctivě ale i tak jsem se nevyhl několika mutu a kicku za nadávky mojí chybou a nedbalostí. V prosinci 2018 jsem dostal ban za podvodné jednání. Kdy jsem úmyslně okradl hráče gaboczskill. Stalo se to tak že v chatu scháněl ohnivý luk a já mu napsal že mu ho prodám po domluvě že mi pošle 35k a já mu dám luk jsem mu hodil můj luk ale přejmenovaný na ohnivý luk ale nebyl to reálný ohnivý luk. Po tomhle incidentu kdy se to začalo řešit na foru jsem měl navrátit peníze a dostat luk zpátky ale tohle jsem neudělal a choval se arogantně na foru a ve hře a argumentoval tým že v čem je problém že luk dostal a já měl peníze a nadále jsem nechtěl peníze vrátit a tak jsem byl zabanován.

Po několika měsících jsem podal žádost a ta mi vyšla a tak jsem se vrátil znova na server.

Na serveru jsem se často choval arogantně a myslel si že můžu bezúhonně porušovat pravidla ale takhle to není. Vím že moje činy na serveru nejsou odpustitelné ale i tak bych se chtěl na server znova podívat. Přemýšlel jsem hodně dlouho dobu jestli tuhle žádost podat nebo ne a nakonec jsem se rozhodl že jí poddám. Na server se chci podívat hlavně kvůli nostalgii kterou chci zažít znova jako před několika lety kdy jsem ještě začínal hrát na epesu 2. Nemůžu zaručit že znova nebudu dělat problémy ale určitě se budu snažit abych už nedělal problémy a budu se snažit na serveru chovat co nejlépe. Ale rozhodnutí jeslti se vrátím nebo ne už není na mě ale na hráčích a a-teamu. Ale pokud bych tuhle šanci dostal tak ji stoprocentně využiju a budu se snažit ukázat všem že už nejsem ten scammer a okradač ale že se už umím chovat líp.

Děkuji za přečtení
domca105
cron