Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[Bandikos] Žiadosť o unban.

#1
1) Za co jsi ban dostal?
- ban som dostal za 3x a dost

2) Popis situace:
1.Trest-Prvý trest som dostal ked som sa hádal s helperom ArkenThas. Okolo 20:00 som išiel zabíjať nicotu v dungeone mrtvých a prišla tam skoro celá frakce Warchiefs tak som dostal nervy a začal som ho urážať pred každým a dal mi mute.

2.Trest-Druhé mute som dostal od helpera W4TER a to bola tiež za nevhodné chovanie v chatu. Toto mute som dostal ked skončil skupinový dungeon ethan a zabíjal ma tam W4TER aby som to nemohol lastnut. Tak som dostal nervy a začal ho urážať.

3.Trest- dostal som mute od bývaleho helpera PAVLITKO za opakované urážky v chatu.

4.Trest-Bolo 18:30 cca a požičal som si meč Temný Popravčí II farmil som si prach na nicotu a jak skončili wb tak som dostal kontrolu kde mi našli auto clicker ktorý som používal v noci na farmenie. Ked skončila kontrola tak som za pár min dostal jail a potom permu.

3) Datum a čas banu: 22 Juna 2021 18:52


4) Druh banu: Permaban


5.Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban.
-Tak myslím si že už je to celkom dlhá doba a uvedomil som si aké som mal odporné chovanie na každého. Keby som dostal druhu šancu sa dostať na server tak by som určite nikoho neurážal a dal by som si ho do ignore aby nevznikly problémy. Najviac ma mrzí to že som dostal ten ban práve začiatkom prázdnin a nemal som kde stráviť svoj voľný čas a farmiť. Ospravedlňujem sa ľudom ktorých som urážal alebo ich provokoval. V skratke chcem napísať že mi to je ľúto a že mi ten server dosť chýba bol to jeden jediný server na ktorom som trávil tak veľa času.

Nechcem to naťahovať to je všetko zdar <3

Re: [Bandikos] Žiadosť o unban.

#2
Doba je dlouhá, každopádně si byl velice toxic i mimo ty tresty co si tak pamatuju, jsem pro malé pro, ale jakmile by bylo chování jen na kick tak bych vrátil permu jakožto porušení pravidel ub.

Re: [Bandikos] Žiadosť o unban.

#5
tomator píše:
14 zář 2022 22:37
Doba je dlouhá, každopádně si byl velice toxic i mimo ty tresty co si tak pamatuju, jsem pro malé pro, ale jakmile by bylo chování jen na kick tak bych vrátil permu jakožto porušení pravidel ub.
cron