Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Re: [GonkManSVK] Žiadosť o unban

#23
CiTrOnIxCz píše:
29 lis 2022 19:49
V tomhle momentě určitě proti. Doslova si dostal ban po druhé za v mých očích asi nejhorší věc za kterou není blacklist a to prodávání itemů (nejhorší z důvodu že i když dostaneš ban stále ses obohatil a co hůř vezmeš sebou někoho kdo na serveru dnes ještě mohl hrát). Osobně nechápu jak můžeš žádat o UB po skoro stejné době jako při tvém minulém banu +- pár týdnů za stejnou věc. Jak si sám zmiňoval měl si svojí "slabou chvilku" ke které došlo už po druhé a podle mě je veliká pravděpodobnost že by se opět opakovala protože jak známe z předešlých případů většina lidí nebo aspoň mně to tak přijde se nepoučí což očividně byl případ i u tebe. Pro bych ti byl schopen dát možná tak v případě že bys / už jsi vrátil peníze / jiné prostředky které ti za nefritku daný hráč dal a až teprve v ten moment po nějakém odstupu času by mi přišlo normální že bys mohl dostat další šanci. Podle mě by na Epesu mělo docházek ke stupňování trestů a ne že prodáš itemy za irl za 2-3 měsíce si necháš dát ub a další rok opakuješ tu samou strategii.

A co mě ještě pobavilo je jak tu tatarka navrhuje abys dostal ub "o trošku později" jako soot už si sice nepamatuju okolnosti jeho banu a osobně bych mu nikdy UB nedal ale aspoň neměl drzost si podat žádost o ub za svoje 2. irl obchodování po skoro samé době jak při 1. případě a byl schopný si počkat necelé 2 možná i dokonce celé 2 roky než se o to znovu pokusil. Takže jestli chce tatarka aby to bylo stejné jako v případě u soota tak jsem taky klidně pro ub s 1,5 ročním odkladem aby to bylo aspoň trochu podobné a fér.

Re: [GonkManSVK] Žiadosť o unban

#28
Ahoj, bohužel mi přijde ještě krátká doba na to, abys dostal UnBAN. Udělal si stejnou věc dvakrát a tudíž bych v tvém případě ještě počkal.
PROTI

Re: [GonkManSVK] Žiadosť o unban

#29
Col píše:
11 pro 2022 18:38
Ahoj, bohužel mi přijde ještě krátká doba na to, abys dostal UnBAN. Udělal si stejnou věc dvakrát a tudíž bych v tvém případě ještě počkal.
PROTI
Unban zamítáme
cron