Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Plankton - žádost o unban

#1
1) Za co jsi ban dostal?
HackClient

2) Popis situace
Nechci lhát a proto budu úplně upřímný. V tu dobu jsem byl podezřelí na HackClient kdy jsem měl používat x-ray. Tehdy to řešil admin _col_ kdy po mě požadoval PC check a Já ho odmítl z důvodu vyhnutí se banu, protože jsem moc dobře věděl že by u mě našel program třetí strany. X-ray jsem využil skrze najití těch fosílií nebo jak se to jmenuje skrze QUEST.

3) Datum a čas banu
20.01.2022

4) Druh banu:
PERMA BAN

5) Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban.
Uvědomuji si že použití HackClientu je závažné porušení vašich pravidel. A nemělo by se to tolerovat. Ale i tak se Vám pokusím dokázat že jsem z té situace ponaučený a z mé strany když se na to podívám zpětně to byla fakt blbost. Nechápu co jsem si v tu dobu myslel. Byl jsem moc hamižný a skrze Quest ve hře jsem zašel až tak hloupě daleko. Takže uznávám veškerou chybu a chtěl bych se tímto i omluvit. Myslím že bych mohl dostat šanci, protože za ten rok jsem se trochu zase posunul a takovou hloupost bych aktuálně neudělal. Přece jen jsme všichni jenom lidi a ti sem tam chybují. Na Vašem projektu jsem hrával i dřív pod jiným jménem a vždy jsem si hraní u Vás užíval, a proto bych si tímto chtěl zažádat o Unban a hrát u Vás na dále. Z mé strany je to všechno. Předem děkuji za vyjádření a přeji hezký zbytek dne :)

Re: Plankton - žádost o unban

#2
Ahoj, velice se omlouváme za čekání.

Bohužel, stále u nás platí pravidlo, kdy za hack-client unban normální cestou získat nelze. Tak lze jen přes amnestii, kterou čas od času vyhlašujeme na našem webu.

Unban zamítáme
cron