Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

Žádost o unban TheDarkLord173 (risa11, KrtkuvDort, MrKrabs) [vol. 2]

#1
Než se do toho pustíme, rád bych poděkoval všem, kteří přečetli mou minulou žádost a nebo dokonce i napsali několik řádků. Vážím si veškerých vyjádření a "podpory". No nic, pusťme se do toho.

"V mé poslední žádosti jsem se po necelém roce snažil přesvědčit admin tým a komunitu o tom, že bych si zasloužil druhou šanci. Jak se ukázalo, samotný čas sám o sobě nic nevyléčil. V takovém odstrašujícím případě, jako je ten můj, jsou potřeba i vlídná slova a činy, aby se dokázaly zacelit rány, které jsem se zlými úmysly otevřel. Dnes už je to něco přes rok, a tak jsem tady zase, s troškou kvalitnějším (dovolím si to tak nazvat) dílem. Ale i přesto bych rád řekl, že veškeré slova a omluvy, z mé minulé žádosti o unban, stále platí."

1) Za co jsi ban dostal?
Leak citlivých souborů (urážky, multiaccounting, obcházení banu)
2) Popis situace
Vždycky jsem byl do jisté míry velký egoista, který si příliš váží své vlastní práce a času, což ve velkém přispělo k husté atmosféře mezi mnou, členy admin týmu a dokonce i skoro celou komunitou. Nikdy jsem se nebál lidem říct, co si o nich myslím, a ani nadávkami jsem většinou nešetřil. Celou dobu svého působení na serveru jsem se pohyboval na hraně, ať už jako hráč, hledající každou jednu chybu, což mi zajistilo postup do týmu, ale pak následně i jako člen AT. Ale to se naopak podepsalo na mém pádu z výšin rovnou zpět mezi hráče. Nicméně mě oprávněné vyhození z týmu rozlítilo do takových rozměrů, až jsem vypustil soubory obsahující velkou část mé práce pro tento projekt, a s tím i některé části práce ostatních. Načež jsem si myslel, že tenhle příběh má konec a budu schopen dát od Minecraftu konečně ruce pryč a posunout se v životě dál, což se do jisté míry stalo, ale evidentně ne dostatečně. Tak jsem následujících několik měsíců chtěl Epes potopit, zničit a pomstít se za to, jakým způsobem jsem byl vyhozen. A tak jsem nějaký čas na server lozil za moje alt účty, urážel hráče a členy AT a dělal celkově všemožné, jenom proto, abych zvětšil škody, které jsem způsobil. Nicméně jsem si s přibývajícím časem postupně začal uvědomovat, že už nechci projektu, který jsem tolik miloval, škodit, a spíše jsem si začal pořád dokola klást otázku, co může za to, že jsem se snížil k takovým věcem, a proč jsem raději místo mého prvotního výbuchu nenapsal upřímnou omluvu.
3) Datum a čas banu
13. listopadu 2022 (http://264445_web.fakaheda.eu/info.php?type=ban&id=5138)
4) Druh banu: Tempban/Permaban
Permaban
5) Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban.
Krátká odpověď: (specificky určena líným čtenářům)
Hodně jsem přemýšlel nad tím, co jsem na server přinesl a kolik jsem toho společně s ostatními udělal ve prospěch tohoto projektu. A troufám si říct, že bych si zasloužil druhou šanci, vrátit se do komunity, pomoct a celkově si znovu zahrát milovaný server.

Dlouhá odpověď:
Má cesta po serveru začala již v roce 2016, kdy jsme se nacházeli na E2. Nicméně můj příběh začal pořádně psát až v průběhu roku 2018, kdy na serveru probíhaly největší frakční války. Od té doby jsem dokázal na serveru nasbírat vyšší tisíce hodin času zabitého farmením a získáváním všemožných itemů. Vždy jsem chtěl být nejlepší, mít nejlepší itemy a postavení v komunitě. Na své cestě jsem potkal spoustu přátel, ale i hromady zajímavých lidí. Ale teď se dostávám k důvodu, proč vás žádám o unban. Již několik měsíců slýchám z více stran o tom, že by mělo přijít něco velkého, a že se server po několika měsících stagnace vrátí zpět do sedla a opět bude plný života, tak jak tomu bylo před lety. A tak bych si nerad nechal ujít takovou událost po tom, co jsem na serveru prožil za dobrodružství. Ačkoliv moje cesta po serveru nebyla nikdy úplně spořádaná; vždy jsem rád provokoval ostatní, dokazoval si, že jsem prostě lepší, a celkově jsem rád rozbíjel absolutně všechno, co šlo. I přesto si ale myslím, že všechno dobré, co jsem pro hráče, admin tým a vedení serveru udělal, alespoň vyrovnává to, co jsem za poslední rok způsobil. Tolik času, co jsem já, ale i zbytek týmu, strávili tvořením obsahu pro ostatní hráče, by se dal počítat ve stovkách a u některých i tisících hodinách. Čas, který jsem zabil jenom opravováním zbytečných chyb, pomáháním hráčům, a jediným výsledkem bylo to, že jsem za jedinou urážku na Discordu skončil vyspamovaný na fóru s prosbou o mé portestání. Bylo moje chování v těchto případech občas zbytečně přehnané a neprofesionální? Ano, bylo, ale hlavně z toho důvodu, že mi moje ego nedovolilo uznat, že i já dělám chyby. Ale možná i proto, že jsem tímto projektem žil a dlouhou dobu zaujímal první příčky v mých prioritách.

V žádném případě nebylo potřeba hanit Epes jako celek. Samozřejmě, že někteří hráči a členové A-týmu měli a stále mají nedostatky, já je z pohledu ostatních mám taky, ale určitě nebylo potřeba využívat mou agresi a vulgarismy k útoku vůči jejich osobě. Někdo by se mohl ptát, jestli bylo mé chování vůči ostatním členům týmu ohleduplné. V žádném případě nebylo. Myslel jsem jenom na sebe a skoro všechny ostatní jsem bral jenom jako přítěž. Omlouvám se. Rád bych se tedy zas a znovu omluvil některým, u kterých si myslím, že je má slova mohla ranit. Promiň Radku, Minere, za velkou hromadu urážek mířených proti vám. Sorry Josefe a Klarys za ta jména, provokace a narážky vůči vám oběma. Tohle nebylo vůbec potřeba a vlastně ani nevím, proč jsem to dělal. Někomu se to možná bude zdát jako klišé, ale opravdu lituji svého chování v některých případech a promarnění té příležitosti, kterou jsem od některých dostal. Doufám, že tento můj příběh, nebude mít takto hořký konec.

S pozdravem TheDarkLord173.

PS: Ještě bych se tady chtěl omluvit celému admin týmu za to, že jsem zklamal jejich očekávání!
cron