Adminteam si vyhrazuje právo žádost automaticky zamítnout, pokud byl hráč potrestán za hack client, či jinak vážně poškodil server. (bugování závažného charakteru a další zvýhodňování, velmi nevhodné chování, umyslné lagování apod.)
V případě, že admin shledá nesrovnalosti v hlasování, má právo žádost taktéž hned uzavřít.
Pokud hráč píše nesmyslné příspěvky do unban místnosti, nebo mu je prokázáno umyslné poškozování ostatních svým neopoctatněným proti, bude mu odebrán přístup do dané sekce/může být jinak potrestán.
Pokud je žádost zamítnuta, může být podána nová minimálně po 2 měsíční lhůtě.
Do příspěvku nikdy nepiš osobní údaje typu IP adresa, Facebook, screen z vlastniství účtů apod.!

[Shawue] Žádost o unban.

#1
1. ´´Pouziti Hackclienta´´
2. Děkuji za příležitost se vyjádřit k udělenému banu. Myslím si, že ban, který mi byl udělen, je nespravedlivý. (ve zkratce mi Thanos vlezl na účet a hackoval tam)
3. 3. července roku 2023.
4. PermaBan.
5. V den, kdy byl ban udělen, došlo k neoprávněnému přístupu na můj účet ze strany hráče jménem Thanos, který provedl hackovací aktivity bez mého vědomí nebo souhlasu. Byl to nešťastný incident, který mě zcela překvapil, a já jsem byl v té době offline. V žádném případě jsem neměl žádný podíl na těchto činnostech, a jsem připraven/a spolupracovat s vámi na vyjasnění této situace.
Chtěl bych uznat chybu v mé vlastní bezpečnosti. Když jsem svému kamarádovi sdělil své heslo. Jsem si plně vědom vážnosti této chyby a za to se vám hluboce omlouvám.
Také bych vám chtěl přiblížit, jaký význam pro mě má hraní na serveru Epes. Pro mě je tento server místem, kde nacházím radost a zábavu. Zabíjení monster v dungeonech a rybaření jsou pro mě nejen zábavnými aktivitami, ale i poskytuje příležitost utéct od každodenní reality a pobavit se po škole. Chybí mi atmosféra dobrodružství, kterou Epes poskytuje, a představa, že nemohu sdílet tyto momenty s ostatními hráči, mě velmi zarmucuje.

Je mi jasné, že sdílení svého hesla je moje chyba. Bylo to rozhodnutí, kterého jsem poté litoval. Věřím, že tato situace není odrazem mého normálního chování na serveru, a jsem ochoten znovu přispívat k prosperitě Epes komunity.

Děkuji za možnost vyjádřit svůj pohled na tuto situaci. :)
S pozdravem Shawue.
kdyžtak dc (froddomc)
Sbohem a šáteček.

Re: [Shawue] Žádost o unban.

#5
Ahoj,
co si vzpomínám, při prověřování tvého účtu jsme našli ještě nabugované Azach boty (protection X) s kterými si manipuloval pár měsíců před banem, jak to bylo s nimi?

Re: [Shawue] Žádost o unban.

#6
Col píše:
09 led 2024 19:37
Ahoj,
co si vzpomínám, při prověřování tvého účtu jsme našli ještě nabugované Azach boty (protection X) s kterými si manipuloval pár měsíců před banem, jak to bylo s nimi?
zdarec :D
Prvně bych se chtěl omluvit za zpožděnou odpověď.
Já na svém účtu nehrál docela dlouho před banem, takže vůbec bohužel netuším, co se tam odehrávalo.
A samozřejmě přeji hezký den.
Shawue :)

Re: [Shawue] Žádost o unban.

#7
Já jsem tedy trochu skeptický a asi nemusíme připomínat, že si za svůj účet ručíš a v budoucnu na to určitě nebudeme brát zřetel.
Každopádně, i vzhledem k okolnostem jsme se rozhodli UnBAN schválit.
cron