Ahoj, rád bych si opět po 3 měsících zažádal o unban.
1) Za co jsi ban dostal?
Multiaccounting, využívání herního bugu
2) Popis situace
Jako chudší hráč epesu, jsem zjistil o využívání bugu přes mazlíčkovské úkoly. Zakládal jsem nové účty za účelem zisku. Poté mě nejmenovaný hráč nahlásil a následoval trest.
3) Datum a čas banu ( najdeš v rejsříku zde )
http://264445_web.fakaheda.eu/info.php?type=ban&id=5554
4) Druh banu: Permaban
5) Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban.
Minulá žádost musím uznat byla opravdu špatná z mojí strany a ani se nedivím, že byla zamítnutá.
Víte, že přece už tu mám pár banů za moje působení zde.
Takže touhle další žádostí se hluboce omlouvám za moje porušování pravidel a chtěl bych nastoupit do nového updatu jako hráč s "čistým štítem".
Myslím si, že 5 měsíců je adekvátní doba na můj trest.
Slibuju, že podobné a ani jiné porušení už nespáchám.
Byl bych rád, kdybyste přimouřili očko a dali mi tu šanci se vám ukázat jako ukázkový hráč.
Jako administrátor nejmenovaného portálu musím mít nějakou autoritu a vím co už je správné a co není.
Děkuji, předem za odpovědi.
Doufám, že se brzy uvidíme a budu vám moct ukázat, že už nebudu jako dřív.
Re: Pospor/Ub2
#2Čau!
Doufám, že se na serveru v dohledné době neuvidíme.
S pozdravem TheDarkLord173.
Jo, tahle je taky tristní. Je vidět, že ses od minule absolutně nepoučil. Nevím, jestli máš v hlavě díru skrz naskrz, nebo proč stále meleš furt stejnou říkanku pořád dokola. Zkus příště vynaložit trochu více snahy.ErmesPospor píše: Minulá žádost musím uznat byla opravdu špatná z mojí strany a ani se nedivím, že byla zamítnutá. Víte, že přece už tu mám pár banů za moje působení zde.
Sliby, chyby. K tomu, aby někdo "přimhouřil očko" nad tvojím opakovaným nevhodným chováním na několika účtech a opakovaný bordel, by byla potřeba správně provedená lobotomie a dosti pravděpodobně i vypíchnutí obou očí.ErmesPospor píše: Slibuju, že podobné a ani jiné porušení už nespáchám.
Byl bych rád, kdybyste přimouřili očko a dali mi tu šanci se vám ukázat jako ukázkový hráč.
Doufám, že se na serveru v dohledné době neuvidíme.
S pozdravem TheDarkLord173.
Re: Pospor/Ub2
#3Ahoj,
omlouváme se za zpoždění.
Bohužel, i přes okolnosti, unban musíme zamítnout.
omlouváme se za zpoždění.
Bohužel, i přes okolnosti, unban musíme zamítnout.