Ahoj, rád bych si opět po 2 měsících zažádal o unban. (3. pokus)
Dnes je to již 8 měsíců od mého trestu.
1) Za co jsi ban dostal?
Multiaccounting, využívání herního bugu
2) Popis situace
Jako chudší hráč epesu, jsem zjistil o využívání bugu přes mazlíčkovské úkoly. Zakládal jsem nové účty za účelem zisku. Poté mě nejmenovaný hráč nahlásil a následoval trest.
3) Datum a čas banu ( najdeš v rejsříku zde )
http://264445_web.fakaheda.eu/info.php?type=ban&id=5554
4) Druh banu: Permaban
5) Uvěď, proč si myslíš, že si zasloužíš unban.
Víte, že přece už tu mám pár banů za moje působení zde.
Takže touhle další žádostí se hluboce omlouvám za moje porušování pravidel a chtěl bych nastoupit do nového updatu jako hráč s "čistým štítem".
Myslím si, že 8 měsíců je adekvátní doba na můj trest.
Slibuju, že podobné a ani jiné porušení už nespáchám.
Byl bych rád, kdybyste přimouřili očko a dali mi tu šanci se vám ukázat jako ukázkový hráč.
Děkuji, předem za odpovědi.
Doufám, že se brzy uvidíme a budu vám moct ukázat, že už nebudu jako dřív.
S pozdravem Pospor.
Re: PosporUB/3
#2Za tu dobu jak si ho všichni představujete jako "jen další problematický hráč" tak ono tomu tak už není (krom těch banů předchozích xd), za dobu co s ním hraju, volám, říkám mu "kamaráde, ty lemro moje", atp. tak si tak všímám na něm jak se vyvíjí do toho stadia že už se chová jako dospělý jedinec a že už se teď nemá k vedlejším shonum dělat brikule jako předtím.
Abych taky okomentoval situaci jak zmiňoval, s penězi, dropama a i tak nějak s dungeony byl pro naši frakci docela problém, jelikož lidi v DarkGods bylo až příliš moc oproti nám, měli jsme jen krvavé sety , polovina z nás neměla ani dodelana kridla, zbraně taky nic moc a tak jsme neměli skoro šanci mít ani jedno wb, v dungeonech kde bylo pvp když jsme na neco umřeli tak tam nabehla garda 4 lidi s podstatně lepšími geary a neměli jsme možnost pomalu ani farmit, když jsme šli na nějaké sólo wb tak tam taky chodili a ztezovali nám zabíjení tím že do nás furt šli a někdy nam to i vzali, nechápu to, měli všechny itemy, všichni z jejich frakce měli už dost dobrý geary atp a stejně nedali šanci nám si tu hru aspoň nějak užít a díky tomu většina z nás přestala hrát až dokud nás nezbylo jen hrstka lidi (cca 4) a nemohli jsme dělat už vůbec nic, takže kvůli téhle frustraci už někteří začali uvažovat blbě a zrovna (v té době) Pospor se uchýlil udělat takovouhle věc, bohužel.
Anyways, myslím že už je to doba od banu a když už je jasný že bude nový server tak nevidím důvod mu nedat unban když si chce ještě zahrát na tu nějakou dobu, za mě tedy PRO a žádám o slitování nad ním, děkuji - Ice_Vortex
Abych taky okomentoval situaci jak zmiňoval, s penězi, dropama a i tak nějak s dungeony byl pro naši frakci docela problém, jelikož lidi v DarkGods bylo až příliš moc oproti nám, měli jsme jen krvavé sety , polovina z nás neměla ani dodelana kridla, zbraně taky nic moc a tak jsme neměli skoro šanci mít ani jedno wb, v dungeonech kde bylo pvp když jsme na neco umřeli tak tam nabehla garda 4 lidi s podstatně lepšími geary a neměli jsme možnost pomalu ani farmit, když jsme šli na nějaké sólo wb tak tam taky chodili a ztezovali nám zabíjení tím že do nás furt šli a někdy nam to i vzali, nechápu to, měli všechny itemy, všichni z jejich frakce měli už dost dobrý geary atp a stejně nedali šanci nám si tu hru aspoň nějak užít a díky tomu většina z nás přestala hrát až dokud nás nezbylo jen hrstka lidi (cca 4) a nemohli jsme dělat už vůbec nic, takže kvůli téhle frustraci už někteří začali uvažovat blbě a zrovna (v té době) Pospor se uchýlil udělat takovouhle věc, bohužel.
Anyways, myslím že už je to doba od banu a když už je jasný že bude nový server tak nevidím důvod mu nedat unban když si chce ještě zahrát na tu nějakou dobu, za mě tedy PRO a žádám o slitování nad ním, děkuji - Ice_Vortex
#3Zde nemám co vytknout, vše shrnuto do podrobna.Tandeen píše: ↑21 čer 2024 18:41Za tu dobu jak si ho všichni představujete jako "jen další problematický hráč" tak ono tomu tak už není (krom těch banů předchozích xd), za dobu co s ním hraju, volám, říkám mu "kamaráde, ty lemro moje", atp. tak si tak všímám na něm jak se vyvíjí do toho stadia že už se chová jako dospělý jedinec a že už se teď nemá k vedlejším shonum dělat brikule jako předtím.
Souhlasím a díky ti za tvé PRO.
#4Supr kámo, stejná žádost pořád dokolečka, ty si ani nedáš práci s tím něco normálního napsat... Doufám, že se ukážeš zase jako ten "ukázkový hráč" a ukážeš nám, jak se dá lhát a dostat ban po patnácté za stejné chování a prohřešky, jako si předváděl předtím. Nevěřím, že si schopný se za 8 měsíců změnit, potom, co si 3 roky dělal bordel, ale najednou: "já jsem novej člověk, už to neudělám, prosím unban." FAKT NE.
#5I přes všechny výhrady, které kolem tebe (z pochopitelných důvodů) kolují, jsme se rozhodli ti unban schválit.