SkullThroneCZ píše: ↑13 pro 2017 11:24
\nMyslím že snad toto vám mohu prozradit. Na serveru bude plugin který nedovolí se připojit uživateli který má nainstalované v MC nepovolené mody. Proto se ptá Epes jaké mody byste chtěli aby byly na serveru povolené, protože s jakýmkoliv jiným modem vás to nedovolí připojit na server. Takže zde pište o tom jaké mody byste chtěli/nechtěli na serveru a debatujte o nich proč ano/ne. Já souhlasím se sverrirem že Inv Tweeks je značná výhoda v boji oproti druhým a z ohledu PVP by měla být zakázáno, nadruhou stranu pokud by se dal dohromady modpack od AT který by InvTweeks obsahoval = Mohl by ho používat každý tak bych ho za těchto okolností povoliil, tak i tak jsem já osobně proti všem minimapám.\n
\nVíceméně souhlas.
\nTo už je ta "vyspělost" MC clientů a přístupu serverů do složek PC tak vysoko, že dokáže vyčmuchat nepovolený klienty a mody? Nepříjde mi zrovna pravděpodobný, že plugin dokáže zablokovat stovky, možná i tisíce modů které jsou na danou verzi hry snadno přístupné. Nevěřím, že to dokáže zablokovat všechno bez nějakých problémů...
\ninv tweaks, podobně jako makra považuju čistě za cheaty, které ti dodávají značnou, ale fakt značnou výhodu v PVP, které značně snižují jeho propracovanost, která už takhle není zrovna na úrovni. Je to příliš velké zjednodušení, na které se nemůžu koukat. \n
DesTrixPlayer píše:\nS tím nesouhlasím, mód jsem používal přes cca 2500 hodin na Epesu a nestalo se mi nic takové, většina je jen o nastavení či selském rozumu.\n
\nVětšina populace serveru to nastavit neumí, nemá selský rozum, někdy nemá ani rozum a myslí jako kreténi, kteří si to nastavit neumí a případně ztracených věcí se budou chtít dovolávat. I když tam nejspíše inventář padat nebude, vyhazovat věci ten plugin umí. To nemění na tom, že to považuju za hacky na úrovni criticals, velocity a dalších věcí co tam jsou dostupné a myslím, že si to nemyslím sám a chci, aby byl každý v PVP sobě rovný, používal smysly a trochu se snažil, ne jen klikal, vlastně ani to ne, jen hýbal wasd a nic jiného nedělal..
\n
\nNavíc myslím, že samy INV tweaks by byly na serveru dost nevyužívané, ale to spíše otevírám něco, co je pod pokličkou a zatím nezveřejněné.. Ale náznak je náznak, zmínit jsem to ale musel.

\nEGA z první části budou dost drahá a nebude jich moc, ne plný bedny jak teď, takže taky pohoda.