Ide o to ze kompenzacny formular som vyplnoval no vip mi prevedene nebolo, pokial sa musim do hry pripojit a kontaktovat AT to bude problem kedze je server stale full. Vcera sa mi tam podarilo dostat na vecer ale riesili ste dolezite problemy. Takze teraz neviem co a ako ak sa na server nedostanem tak kompenzacie sa nikdy nedockam ? Vdaka za info.VIP navzdy kompenzacia
#1Zdravim, chcem sa informovat ci stale postupne pridavate kompenzacie na ep 3 alebo sa na mna nejak zabudlo?
Ide o to ze kompenzacny formular som vyplnoval no vip mi prevedene nebolo, pokial sa musim do hry pripojit a kontaktovat AT to bude problem kedze je server stale full. Vcera sa mi tam podarilo dostat na vecer ale riesili ste dolezite problemy. Takze teraz neviem co a ako ak sa na server nedostanem tak kompenzacie sa nikdy nedockam ? Vdaka za info.
Ide o to ze kompenzacny formular som vyplnoval no vip mi prevedene nebolo, pokial sa musim do hry pripojit a kontaktovat AT to bude problem kedze je server stale full. Vcera sa mi tam podarilo dostat na vecer ale riesili ste dolezite problemy. Takze teraz neviem co a ako ak sa na server nedostanem tak kompenzacie sa nikdy nedockam ? Vdaka za info.