Staré PvP

Zdravím,
Možná vám přijde PVP systém téhle verze o ničem jako mě, pamatujete si na starý epes ( 1.7.10) , když to bylo jinak ? Nejlepší PVP hráči byli ti ,kteří uměli používat PVP comba , které na téhle verzi nejsou , protože se musí čekat 5 sekund než zaútočíte velkým úderem , mezi tím ,než se mi nabije útok bych se mohl osprchovat... Tohle mi přijde na tomhle PVP systému nejhorší ,přijde mi to jako nesmysl čekat tak dlouhou dobu a zbytečně mi to kazí chuť k hraní , vím že spousta z vás nebude souhlasit , vím přesně kdo nebude souhlasit ,ale nebudu je jmenovat ,aby se za sebe nemuseli stydět ,protože napíšou svůj nesouhlas pod tímhle návrhem. PVP je o ničem, je to o tom , kdo má lepší vybavení ,ale i tak nemůže bojovat více než s jedním hráčem, protože je to o tom kdo má více lidí ve frakci, a ne o tom jaká frakce má ty nejkvalitnější hráče. Bojování trvá stovky hodin než se někdo zabije, myslím si , že to nikoho takhle pomalé zabíjení nebaví...
Doufám ,že mě v tomhle návrhu podpoříte a bude PVP systém jako na starým epesu (1.7.10)
Airax

Re: Staré PvP

Souhlas ten novy combat je dobry mozna tak do dungeonu a i tam je co si budem...na nic! V tom pvp je to nejvetsi nesmysl a jak pise Airax secko je vicemene pravda.A vim kdo by byl proti neboj ti co to pvp neumi a tak se jim to libi nebo tak nekdo.Nebudu raci menovat este bych schytal hate.

Jako.. Je pravda že tým obmedzíme trošku tých cheaterov, a do dungeonu sa mi to celkom páči, ale PvP stojí za prd.. Mením názor, som Pre staré PvP.. Nakoľko toto PvP (áno priznávam) absolútne neviem, a dostávam totálny rekt.. Nedokážem sa ubrániť, pričom s tým starým PvP to bolo fajn.. Ako tu už bolo spomenuté, je to viacmenej len o výbave a o počte. Rozhodne by som nevracal mcmmo pretože to bol totálny cancer, a kto mal najväčší level v counteri a sekerách ten bol proste king (aj keď sa counter potom zrušil) a bol takmer neporaziteľný (alebo aspoň tých pár hráčov čo malo všetko vyexpené) ale aspoň starý systém bez cooldownov.. S tým bezhlavým klikaním som predtým súhlasil , ale teraz si myslím že toto nieje o žiadnom veľkom "premýšľaní".. Vpodstate je to to isté, len namiesto toho aby si hráča zabil za 30 sec. Ho zabiješ za 5 minút :)

ne ne ne vy nechápete podstatu updatů huh podstata je hru nějak vylepšit a změnit a ne aby byla furt stejna a tupa a neviem co ještě nesmite žit minulost ale přitomnost xd toto je jako kdyby si tupci řekli wow tank to je jen hromada kovu ja chcem armadu plnou elegantních koní a tupcu s mečem je jasne že jsem PROTI nevadi ?