Re: Staré PvP

Není to vůbec ale vůbec o skillu...Esi jo tak su buh protože si vas kombim aj s timto novym pvp systemem.Toto je zabijak skillu a podobného...A není to o snazeni ani o nicem.Raci bych klikal jak blazen a znicil si celu herni mys...

phiwings99 píše:
11 led 2018 20:37
Není to vůbec ale vůbec o skillu...Esi jo tak su buh protože si vas kombim aj s timto novym pvp systemem.Toto je zabijak skillu a podobného...A není to o snazeni ani o nicem.Raci bych klikal jak blazen a znicil si celu herni mys...
Do PvP skillu mas daleku cestu :)))
Tie tvoje "comba" pozna kazdy...

No tak jako, kdo má více členů tak i vyhrává že :) vám to nevyhovuje protože sice můžete dát hit ale neumíte se trefit a to je to -> když klikám jak magor tak se trefím určitě častěji. Tento PvP systém dává i větší šanci méně zdatným v PvP co se mi tak zdá... PvE beru avšak PvP nie. Přece jenom Epes není PvP server ale RPG...
Nevím jak ty Airaxi ale mě třeba charge trvá sekundu. A to bezhlavé, když dáváš max dmg každým hitem, tak ti je v celku jedno zda se trefíš -> dáváš si na to méně záležet. Celkově, mě baví i více expit i v blbých dungeonech, protože tam to byla automatizovaná práce... Avšak pokud se to změní, zvyknu si.
Naposledy upravil(a) DesTrixPlayer dne 11 led 2018 21:08, celkem upraveno 1 x.

No právě že dřív to bylo kdo má víc skillu, vyhráva, a to klidně i v nevyrovnaných bojích řeab 1v2 nebo 1v3, jenže teď 1v3 souboj nejde vyhrát ani když bojuju proti úplným lowkám. To, že se neumím trefit je pěkná blbost, trefuju se skoro pořád :)

No právě že dřív to bylo kdo má víc skillu, vyhráva, a to klidně i v nevyrovnaných bojích řeab 1v2 nebo 1v3, jenže teď 1v3 souboj nejde vyhrát ani když bojuju proti úplným lowkám. To, že se neumím trefit je pěkná blbost, trefuju se skoro pořád :)

Já taky bojuju proti lowkám a co, nebrečím. Hele nevím, oba dva systémy nejsou tak co tak špatné avšak třeba věž bude vypadat jen jako schazovačka, protože bude stačit zeď týpku s knockem a nikdo se k nim jen tak nepřiblíží... Avšak když se zruší knock, why not : - )