Re: Staré PvP

fifings píše:A je to aj tak trošku víc než blbé když 2 hráči v pomalu iron setu dají člověka v top setu....
eskarone me samozdrejmne nedaji 2 typci v iron brnku...
Jedinej kdo má TOP arturiánskej set jsi ty ;) takže si mluvil o sobě....
Testosteron píše:Náš profík strikes again píše:
K čemu je pak početní převaha ? Systém že ten, který má více hráčů má výhodu, je správný, ne jako na E2 že zapnete skulla a jdou vám rychleji než kdyby šli 1v1.
ROFL, tenhle argument nemůžeme bohužel brát vážně, jelikož když si ho moje redakce přečetla nemohla se přestat smát a někteří z toho mají namoženou bránici.
Výborně, můj sadistický záměr splněn :twisted:

A jinak.... i vy jste si stěžovali, že když naběhneš 1v5 a zapneš tam skull, tak jdou dolů fakt rychle, než kdyby si šel jednoho 1v1 a pak druhého 1v1 .....

Eskaron píše: Ducky, negjo, wingsi.... vy tu furt argumentujete počtem.... že 1 člověk má rozdrtit X lidí.... SAKRA VZPAMATUJTE SE !

K čemu je pak početní převaha ? Systém že ten, který má více hráčů má výhodu, je správný, ne jako na E2 že zapnete skulla a jdou vám rychleji než kdyby šli 1v1.

Navíc, wingsi, pokud tě dají 2 týpci v iron brnku, tak je problém v něčem jiném.... zkus se nad tím zamyslet
Spíš byste se měli vzpamatovat vy.

K čemu je pak bejt dobrej v pvp... správný systém by byl ten, že ten lepší vyhraje. Né že 3 naprostý lowyk od vás říkaj jaký jsou topky když mě daj 3v1 a přitom v 1v1 bych je zabil s prsten v nose (Jestli mi chcete oponovat že to není pravda, dokažte to, jinak se radši k tomu nevyjadřujte, protože všichni víme že je to pravda.).

Možná že to bylo nadsázka :)... Zkus se nad tím zamyslet

Cauko ja som Spartakus31 no a suhlasim s mojou frakciu a pratou DarkGods - Negjo Wings mate pravdu ten kto nato ma moze rozmlatit i 1v4 suhlasim s Starou PVP a pozname Khazad oni boli vzdy proti negjovy a wingsovy vzdy museli do nich drbat a preto su proti starej pvp keby mozno nesuhlasil negjo s wingsom za old pvp tak by khazad mohol chiet tu staru pvp ze aj ten najvecsi skill na servery Eskaron XD robi frajera ale keby isiel 1v1 s negjom alebo wingsom by dostal 1.9 je iba o viac hracov v PVP ale 1.8 bola o skille ten kto vedel hrat ako wings a negjo tak davali kazdeho na pohodu 1.9 je uplna blbost podla mna uz vidim reakcie Khazadu :) hm to je asi tak vsetko co som chel som za 1.8 PVP dufama ze sa nam to podari to je asi tak vsetko :) je to moj nazor respektujem kazdeho nazor caute :)

Ale notak, každý má právo na svůj názor i přesto v jaké je frakci. Se starým PvP lze těžko říct, jde hlavně o CW ale nevím jak ty boje tam budou vypadat. Crusadere, tvůj příspěvek je zbytečný a s nenávistným podtextem + ovlivněný (což není má věc). Navíc nedokážeš napsat ani souvislou větu, nevím co kde jak mám chápat. Navíc vždy byl phiwings a negjo proti nám, ne naopak (viz ./f f DarkGods z Ep III a /f who DarkGods z Ep II) kde co desc edit to Khazad v desc (Asi jsme opravdu trnem v oku <3 )
Navíc, vždy tu je štít. Who knows jak to bude... spíš než věž mě zajímá CW pvp a pokud by to bylo tak hrozné a záleželo na vítězství kvůli počtu tak budu pro.

negjo.... víš, že mluvím o boji ve stejném EQ ?

Desi... já vím, že se Spartakovi snažíš ukázat jeho chybu, ale on nám pravděpodobně tím chtěl naznačit, jak mu negjo a wings poručili toto napsat, sice to mohl napsat inteligentněji, ale ne každý to umí správně formulovat no.....
Jo a navíc khazad nebyl navždy proti wingsovi a negjovi, --- I kvůli tomu, že jsem s wingsem na E2 spolupracoval, dokud mě nezradil, protože.... já ani nevim, všechny jsem přesvědčil že je vpoho.... připravil jsem pro něj místo.... a on mi vrazil kudlu do zad a já furt nevím proč...

A btw.... chápu, že se vám zdá, že toto klikání je blbost, mě to také irituje, ale je to prostě změna, nové prostředí, nové vše.... je to tak lepší.